Στήριξη στη μικρή Αναστασία και τους πληγέντες της Καρδίτσας από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Στήριξη στη μικρή Αναστασία και τους πληγέντες της Καρδίτσας από το Δήμο Πύλου-Νέστορος

Η τοπική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Πύλου-Νέστορος για οικονομική υποστήριξη στη μικρή Αναστασία από την Καλαμάτα, η οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εξειδικευμένη επέμβαση στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, προχθές τα σχολεία, τα ΚΔΑΠ και τα Δημοτικά Καταστήματα Πύλου-Νέστορος, καθώς και σύλλογοι της περιοχής, μέσω των εκπροσώπων τους, συγκέντρωσαν τους κουμπαράδες που είχαν τοποθετηθεί για την εν λόγω οικονομική ενίσχυση και, παρουσία του δημάρχου Παναγιώτη Καρβέλα, έκαναν την καταμέτρηση του ποσού ύψους 3.572,90 ευρώ. Στη συνέχεια έγινε η κατάθεση των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν στον ειδικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό από τους γονείς της μικρής Αναστασίας.

Παράλληλα, ο Δήμος απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης τα οποία συγκέντρωσε για τους πληγέντες του κυκλώνα «Ιανός» κατοίκους Καρδίτσας, με τη βοήθεια των δημοτών της περιοχής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου.

Από την πλευρά του, αναφερόμενος ο κ. Καρβέλας στη δύναμη της αλληλεγγύης, δήλωσε: «Τόσο το ζήτημα της μικρής Αναστασίας όσο και οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι της Καρδίτσας, οι οποίοι έζησαν πρωτοφανή καταστροφή στις περιουσίες τους, χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και στήριξης με κάθε δυνατό μέσο, από όλους μας. Είμαι υπερήφανος που όλοι οι συνάνθρωποί μας κινητοποιούνται στις δύσκολες στιγμές, θυμίζοντάς μας τη δύναμη της ελληνικής λέξης “φιλότιμο’’».