Το κύμα αλληλεγγύης συνεχίζεται στην Καλαμάτα

Το κύμα αλληλεγγύης συνεχίζεται στην Καλαμάτα

Μια ακόμα αξιέπαινη πρωτοβουλία ενημερωθήκαμε ότι θα υλοποιηθεί από κατάστημα της Καλαμάτας και έχει να κάνει με άτομα που έχουν ανάγκη.

Αυτή τη φορά το «Κεντρικόν» (όπως γνωρίζουμε, δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοια κίνηση) θα δώσει μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Ειδικότερα, λοιπόν, ανακοίνωση του καταστήματος αναφέρει τα εξής: «Θέλοντας να δώσουμε βοήθεια σε όποιον το έχει ανάγκη σε αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε, όπως στις αρχές του φθινοπώρου που προσφέραμε φαγητό σε 10 οικογένειες καθημερινά, έτσι και τώρα την Κυριακή 15/11 το μεσημέρι μετά τις 2.00 θα προσφέρουμε 100 μερίδες φαγητού σε πακέτο από το κατάστημά μας! Αν γνωρίζετε ανήμπορες οικογένειες, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα και εμείς θα παραδώσουμε το φαγητό κατ’ οίκον. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής και οι αποστάσεις κατά την παράδοση.

Εάν γνωρίζετε κάποιον που έχει οικονομικό πρόβλημα και περνάει δύσκολα και πόσω μάλλον εάν υπάρχουν παιδιά, ενημερώστε τον, θα είμαστε εκεί να τους βοηθήσουμε την Κυριακή.

Στείλτε μας μήνυμα για να σας κρατηθεί φαγητό ή εάν θέλετε να σας παραδοθεί για οποιονδήποτε δικό σας λόγο κατ’ οίκον.

Κοινοποιήστε εάν μπορείτε και θέλετε. Ενωμένοι πάντα πετυχαίνουμε πολλά!».

Ελπίζουμε να υπάρξουν μιμητές τέτοιων κινήσεων και σίγουρα υπάρχουν, απλά πολλές φορές δε γίνονται γνωστές. Πάντως, εμείς είμαστε εδώ να μεταδώσουμε τέτοια μηνύματα, αφού είναι σημαντικό να φτάνουν «στα αυτιά» ατόμων που έχουν ανάγκη.

Π.Μπ.