Άνοιγε λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και έκλεβε

Άνοιγε λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας και έκλεβε

Λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας  άνοιγε και έκλεβε ένας 37χρονος που κατοικεί στην Αθήνα και συνελήφθη ενώ βρισκόταν καθοδόν για την πρωτεύουσα, ταξιδεύοντας με ένα από αυτά.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, από τις 11.00 το βράδυ της Τετάρτης έως και τη 1.00 μετά τα ξημερώματα ο 37χρονος παραβίασε τις πόρτες σε τρία λεωφορεία που ήταν σταθμευμένα στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ. Από αυτά αφαίρεσε συνολικά 575 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ενημέρωσε την Αστυνομία ότι το ίδιο διάστημα έγινε απόπειρα διάρρηξης άλλων πέντε λεωφορείων. Από το σύστημα παρακολούθησης και επίβλεψης του χώρου προέκυψε η δράση του συγκεκριμένου και έγινε ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Παράλληλα, όμως, διαπίστωσαν ότι ο 37χρονος δράστης το πρωί επιβιβάσθηκε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και αναχώρησε για Αθήνα.

Ενημερώθηκε το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αττικής και σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας έγινε έλεγχος στο λεωφορείο στην περιοχή της Νέας Περάμου, εντοπίσθηκε σε αυτό ο 37χρονος και συνελήφθη.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 514 ευρώ, ποσό το οποίο επιστράφηκε στους ιδιοκτήτες των λεωφορείων.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

B.B.