«Αντιδρούν» τα 3 μέλη της πλειοψηφίας για έλλειψη συνεννόησης με τον πρόεδρο της Κοινότητας Γαργαλιάνων

«Αντιδρούν» τα 3 μέλη της πλειοψηφίας για έλλειψη συνεννόησης με τον πρόεδρο της Κοινότητας Γαργαλιάνων

«Αντιδρούν» τα τρία τακτικά μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης στο Συμβούλιο Κοινότητας Γαργαλιάνων, κάνοντας λόγο για έλλειψη συνεννόησης και συνεργασίας από την πλευρά του προέδρου με τον οποίο εξελέγησαν.

Μάλιστα, σε προ ημερών δια περιφοράς συνεδρίαση του συμβουλίου για το τεχνικό πρόγραμμα του νέου έτους απουσίασαν και εξέδωσαν ανοιχτή επιστολή εξηγώντας το γιατί.

Στην επιστολή τους αναγράφεται: «Με ημερομηνία 14/12/2020 πήραμε πρόσκληση υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο κ. Αγγελόπουλο για συζήτηση του θέματος την 16η/12/2020. Κύριε πρόεδρε, καλούμαστε να ψηφίσουμε το Τεχνικό Πρόγραμμα σε μια συνεδρίαση δια περιφοράς.

Ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο θα έπρεπε να έχει συζητηθεί πριν από ένα μήνα, χωρίς εισήγηση καμία, ή έστω να έχει υπάρξει μια συνεννόηση με όλα τα μέλη, και πολίτες, για ανταλλαγή απόψεων και να ετοιμάσουμε ένα τεχνικό πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Τοπικής Κοινότητας.

Αφουγκραζόμαστε και εμείς τα προβλήματα και θέλουμε να είμαστε συνεπείς και ειλικρινείς στις δεσμεύσεις μας για τις οποίες εκλεχτήκαμε.

Για άλλη μια φορά, όμως, παρά τις αλλεπάλληλες επισημάνσεις μας, εισπράττουμε από εσάς την πλήρη απαξίωση και αδιαφορία, μας αφήνετε στην άγνοια δίχως καμία ενημέρωση.

Λειτουργείτε και αποφασίζετε μόνος σας για οποιοδήποτε θέμα αγγίζει την πόλη μας. Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση και συνεργασία.

Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να πάρουμε θέση και να ψηφίσουμε σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση, στην οποία, εκτός από την ημερομηνία και ώρα που θα γίνει, δε γνωρίζουμε τίποτε άλλο.

Τα μέλη: Ανδρώνης Παναγιώτης, Λάππα Παναγιώτα, Νικολοπούλου Κατερίνα».