«Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό» για τα παιδιά από το Δήμο Τριφυλιας!

«Χριστουγεννιάτικο  Διαδικτυακό Χωριό» για τα παιδιά από το Δήμο Τριφυλιας!

Με το «Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό», ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του, ο Δήμος Τριφυλίας και η Κοινωφελής του Επιχείρηση, παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού και τη ματαίωση εκδηλώσεων, δε θα στερήσουν από τα παιδιά τη χαρά των Χριστουγέννων.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα εγκατασταθεί στη σελίδα του Δήμου Τριφυλίας κρατώντας συντροφιά στα παιδιά με πάνω από 30 δράσεις και καθημερινό εναλλασσόμενο περιεχόμενο! Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα και το παιδί, η εταιρεία τους, Long Vehicle Productions, δημιούργησε το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Το χωριό αυτό θα βρίσκεται στις επίσημες σελίδες των Δήμων που αποφάσισαν αυτά τα Χριστούγεννα να το προσφέρουν δώρο στους δημότες τους. Με έναν κωδικό εντελώς δωρεάν θα δώσουν τη δυνατότητα στα παιδιά της περιοχής τους να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία! Αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που δε το βρουν στη σελίδα του Δήμου τους, θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης μέσω των προμηθευτών ηλεκτρονικών εισιτηρίων με ένα μικρό αντίτιμο.

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από 12 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα για 16 ώρες το 24ωρο. Από 16.00 έως 22.00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

Ο διοργανωτής αυτής της εκδήλωσης είναι η εταιρεία Long Vehicle Productions. Για την εξασφάλιση της πλατφόρμας συντάχθηκε πρωτογενές αίτημα για ανάληψη χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας, συνολικής δαπάνης 6.820 ευρώ!