Δήμος Τριφυλίας: Σε τηλεδιάσκεψη πρώτη φορά συγκαλείται η Ο.Ε. την Τρίτη

Δήμος Τριφυλίας: Σε τηλεδιάσκεψη πρώτη φορά  συγκαλείται η Ο.Ε. την Τρίτη

Σε συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη συγκαλείται για πρώτη φορά την Τρίτη, στις 11.00 το πρωί, η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας, με τα εξής θέματα: 

1) Καθορισμός όρων των ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)» 

2) Λήψη απόφασης επί αιτήματος της κας Ηλιοπούλου Χαρίκλειας του Ευθυμίου σχετικά με έκπτωση του ενοικίου, το οποίο καταβάλλει για εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου στη Δ.Ε. Αετού (Τουριστικό Περίπτερο «Ο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΣ»), για τους μήνες Σεπτέμβριο & Οκτώβριο 2020 

3) Τροποποίηση προϋπολογισμού του Ν.Π.Δ.Δ. «Φορέας Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης – Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας», οικ. έτους 2020 (έγκριση της αριθ. 29/2020 απόφασης Δ.Σ. του Φορέα) 

4) Αποδοχή επιχορήγησης, ποσού 202.640,00 ευρώ, από το υπουργείο Εσωτερικών για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων του Δήμου Τριφυλίας προς τρίτους

5) Έγκριση των πρακτικών που αφορούν την αποσφράγιση των ηλεκτρονικών (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» και «Οικονομική Προσφορά» της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Προμήθεια Μηχανημάτων Έργου & Συνοδευτικού Εξοπλισμού του Δήμου Τριφυλίας» 

6) Τροποποίηση προϋπολογισμού Δ. Τριφυλίας οικ. έτους 2020 (εισήγηση προς το Δ.Σ.) 

7) Έγκριση δαπάνης για προμήθεια τροφίμων, τα οποία θα διανεμηθούν για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κοινωνικής προστασίας.