Δήμος Τριφυλίας: Στην ιστοσελίδα του το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για τα παιδιά

Δήμος Τριφυλίας: Στην ιστοσελίδα του το Χριστουγεννιάτικο  Χωριό για τα παιδιά

-Με κωδικό και δωρεάν η είσοδος στην πλατφόρμα για παιχνίδια

Στην ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας έχει εγκατασταθεί από προηγούμενες μέρες το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό για τα παιδιά, προκειμένου να παίξουν και να χαρούν τις γιορτινές μέρες σε μια διαδραστική εμπειρία.  

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://dimostrifylias.gr/enimerosi/ekdiloseis/1430-2020-12-18-10-42-15 δίδονται πληροφορίες για το χριστουγεννιάτικο χωριό και υπάρχει το link για την είσοδο! 

Σχετικά αναφέρεται: «Καλώς ήρθατε στο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό του Δήμου Τριφυλίας! Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά σε όλον τον πλανήτη, αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να τα περιμένουν. Με τον κωδικό, που μπορείτε να ζητήσετε από τα Δημοτικά Καταστήματα, αλλά και στα έντυπα προβολής της δράσης σε πολυσύχναστα καταστήματα (supermarkets, φούρνους κ.α.), τα παιδιά εντελώς δωρεάν για 16 ώρες την ημέρα θα ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία! H πλατφόρμα θα είναι ανοικτή και διαθέσιμη από τις 8.00 το πρωί έως  00.00, οπότε τα παιδιά θα μπορούν να παίζουν χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και να παρακολουθούν αποσπάσματα προηγούμενων ημερών. Οι ώρες προβολής του “ζωντανού” προγράμματος θα είναι 17.00 – 22.00 τις καθημερινές. Ξεναγός τους σ’ αυτή τη μοναδική, ξεχωριστή, χριστουγεννιάτικη βόλτα θα είναι ένα συμπαθέστατο εξωγήινο πλασματάκι όλο ερωτήσεις και απορίες. Το όνομά του. Ε;TI; Καλή  διασκέδαση!!! https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/trifyllia/».

Καλό θα ήταν, πάντως, ο κωδικός για την είσοδο να αναγράφεται και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τριφυλίας!