Δωρεάν διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Μελιγαλά

Δωρεάν διαγνωστικά τεστ  κορωνοϊού από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Μελιγαλά

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού θα πραγματοποιήσουν κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ (Κ.ΟΜ.Υ.) στο Δήμο Οιχαλίας ύστερα από συνεργασία της δημάρχου Π. Γεωργακοπούλου με τον επιστημονικά υπεύθυνο κ. Κατσαφάδο και το συντονιστή δράσεων κ. Βλαχοδημητρόπουλο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας.

Η διενέργεια των τεστ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 και την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 9.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Μαρία Κάλλας στο Μελιγαλά.

Επίσης ο Δήμος για τη διευκόλυνση μετακίνησης των πολιτών ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 14/12 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί ελέγχους στο Δώριο, στο παλιό Δημαρχείο και την Τρίτη 15/12 στο Διαβολίτσι, στο παλιό Δημαρχείο, τις ίδιες ώρες.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι οποίοι έχουν προσκαλέσει εργάτες γης τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική τους μέριμνα φροντίσουν για την εξέτασή τους, όπως και όλους τους πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το τεστ, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου του κορωνοϊού.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν τεστ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2724360352 και να ενημερωθούν για το πότε θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Εφόσον υπάρξει αυξημένη συμμετοχή για διενέργεια τεστ από τους δημότες, θα πραγματοποιηθούν επιπλέον επισκέψεις των κλιμακίων του ΕΟΔΥ.