Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλο

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλο

Φωταγωγήθηκε χθες το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, την Πύλο, ενώ συνεχίζεται ο γιορτινός στολισμός σε άλλα κεντρικά σημεία. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία κόσμου, σε μία λιτή τελετή, όπου ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας άναψε το δέντρο, παρουσία του προέδρου της Κοινότητας Πύλου, Ηλία Γουρνά και του προέδρου της ΔΕΥΑΠΝ, Θεόδωρου Χαραμαρά.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Καρβέλας δήλωσε: «Σε πείσμα των δύσκολων ημερών φωταγωγήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην έδρα του Δήμου μας, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο στους συνδημότες μήνυμα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας. Φέτος οι συνθήκες είναι διαφορετικές, γεγονός που μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, που σκοπό έχουν τη διασφάλιση του ύψιστου αγαθού της υγείας. Υπό αυτές τις συνθήκες, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν. Εύχομαι εγκαρδίως στους συνδημότες μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο, υγεία και ευτυχία, εκφράζοντας την ευχή για γρήγορη απαλλαγή της ανθρωπότητας από τη δοκιμασία της πανδημίας».