Πρωτοβουλία αγάπης από την Τριφυλία στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Πρωτοβουλία αγάπης από την Τριφυλία  στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Συγκέντρωσαν τρόφιμα, αγαθά και είδη για τη δομή φιλοξενίας στην Καλαμάτα!

«Η αγάπη και η ανθρωπιά είναι η δύναμη της ύπαρξής μας. Όλοι μαζί μπορούμε», τονίζει η Εύη Ντόντολα, εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου» που ανέλαβε την πρωτοβουλία για συγκέντρωση ειδών και αγαθών για τη στήριξη της δομής στην Καλαμάτα!

Με την ανταπόκριση συλλόγων, επαγγελματιών και ιδιωτών έγιναν όλοι μια ανοιχτή αγκαλιά για τα παιδιά της Κιβωτού! Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Κυπαρισσίας «ΓΑΙΑ», το Μορφωτικό – Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (Μ.Ε.Σ.Κ.), τον Αθλητικό Σύλλογο Τριφυλίας (Α.Σ.Τ.) και το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών συγκέντρωσαν τρόφιμα και πολλά είδη και αγαθά για την «Κιβωτό του Κόσμου» στην Καλαμάτα! Μάλιστα και η μεταφορά από την Τριφυλία στην Καλαμάτα ήταν δωρεά της εταιρείας μεταφορών Αντώνη Βλάχου.

Η ανταπόκριση του κόσμου, αν και σε περίοδο καραντίνας, ήταν μεγάλη! «Όλοι μαζί μπορούμε! Η αγάπη και η ανθρωπιά είναι η δύναμη της ύπαρξής μας. Όλα είναι δυνατά όταν έχεις ανθρώπους με αγάπη, αλληλεγγύη και διάθεση για  προσφορά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που στηρίξατε την προσπάθεια να μαζευτούν είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της Κιβωτού… Τους συλλόγους ΓΑΙΑ, ΜΕΣΚ, ΑΣΤ και Φιλοπροόδων Φιλιατρών, τους ιδιώτες και επαγγελματίες, τον Αντώνη Βλάχο για τη δωρεάν μεταφορά του και, φυσικά, τον κάθε έναν από εσάς που δώσατε από το υστέρημά σας! Αυτές τις γιορτινές μέρες ας χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελα για ένα αισιόδοξο καινούργιο έτος!», τονίζει σχετικά η Εύη Ντόντολα.