Διαδικτυακά η 4η συνάντηση του γ’ κύκλου Λέσχης Ανάγνωσης

Διαδικτυακά η 4η συνάντηση του γ’ κύκλου Λέσχης Ανάγνωσης

Διαδικτυακά θα πραγματοποιηθεί από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας και την Ένωση Μεσσηνίων Συγγραφέων η τέταρτη συνάντηση του γ’ κύκλου της Λέσχης Ανάγνωσης (περίοδος 2020 – 2021) την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, στις 7.00 το απόγευμα, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης. Κατά τη διάρκειά της θα παρουσιαστεί και θα σχολιαστεί το ιστορικό μυθιστόρημα «Το γεφύρι του Δρίνου» του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα Ivo Andric.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει απαραιτήτως να δηλώσουν συμμετοχή στο 27210 96818 ή στο kalamata.library@gmail.com/mail@vivlkkal.mes.sch.gr και θα τους αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η ηλεκτρονική διεύθυνση σύνδεσης.

Η δε Λέσχη Ανάγνωσης είναι ανοιχτή σε όλους όσοι αγαπούν το βιβλίο και δεν περιορίζεται στα μέλη της ΕΜΣ ή της ΔΚΒ Καλαμάτας.

Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας (κα Ευτυχία Παπαδοπούλου, 2721096818 και kalamata.library@gmail.com/mail@vivlkkal.mes.sch.gr), όπως και στην Ένωση Μεσσήνιων Συγγραφέων (6936665907 και tinakoutsoubou@gmail.com).