Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για βελτίωση 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για βελτίωση 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια

Την προγραμματική σύμβαση για τη βελτίωση της 9ης επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια υπέγραψαν την Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα Κορώνης ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Η εν λόγω σύμβαση συνήφθη μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Πύλου-Νέστορος και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο το έργο λειτουργικής αναβάθμισης του επαρχιακού δρόμου από το ύψος της διασταύρωσης της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι (θέση Μεμί) έως και τη διαδημοτική οδό που οδηγεί στο συνοικισμό Λειβαδάκια. Το συνολικό κόστος υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται σε 241.000 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος σε δήλωσή του ανέφερε: «Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινάμε βελτιωτικές εργασίες της επαρχιακής οδού Κορώνη-Βασιλίτσι-Λειβαδάκια, με στόχο την ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των πολιτών. Πρόκειται για μια σημαντική οδική αρτηρία, η οποία με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αποτελέσει πραγματική ανάσα τόσο για τους κατοίκους της περιοχής όσο και για τους επισκέπτες».