31 πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο

31 πρόστιμα στη Μεσσηνία το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έλεγχοι στη Μεσσηνία για παραβάσεις που αφορούν στις απαγορεύσεις για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Έτσι την Παρασκευή σε 102 ελέγχους στη Μεσσηνία επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 13 πρόστιμα που αφορούν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου την ίδια ημέρα, σε 870 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 13 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 63 για περιορισμό κίνησης.

Το Σάββατο, σε 102 ελέγχους, επιβλήθηκε στη Μεσσηνία ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις που αφορούν στις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε 792 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 19 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 55 για περιορισμό κίνησης.

Αντίστοιχα, την Κυριακή, σε 102 ελέγχους επιβλήθηκαν στη Μεσσηνία ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και 15 για παραβιάσεις που αφορούν τις μετακινήσεις. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου και σε 751 ελέγχους, επιβλήθηκαν συνολικά 15 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 33 για περιορισμό κίνησης.