Έκλεψαν και προκάλεσαν ζημιές στα βαγόνια των Προσκόπων

Έκλεψαν και προκάλεσαν  ζημιές στα βαγόνια των Προσκόπων

Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει η φύλαξη στο Πάρκο του ΟΣΕ

Μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, καθώς αντίκρισαν μόλις μέσα σε μερικές μέρες τα βαγόνια που στεγάζονται οι εγκαταστάσεις τους στο Πάρκο του ΟΣΕ να έχουν παραβιαστεί και στο εσωτερικό τους να έχουν σημειωθεί ζημιές και κλοπές.

Ειδικότερα, μόλις πριν από πέντε μέρες άγνωστοι, αφού παραβίασαν το λουκέτο στην ανατολική πλευρά των εγκαταστάσεων, μπήκαν στο βαγόνι και προκάλεσαν πολλές φθορές, ενώ δε σεβάστηκαν ούτε τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί για απόρους της πόλης.

Δυστυχώς, την ίδια εικόνα αντίκρισαν και χθες οι πρόσκοποι, όμως αυτή τη φορά η εισβολή έγινε από τη δυτική πλευρά του βαγονιού. Οι άγνωστοι στην αρχή με μια σανίδα που έσπασαν από το βαγόνι, κατέστρεψαν ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό, ενώ στο λουκέτο που δεν κατάφεραν να διαρρήξουν έβαλαν κόλα.

Δυστυχώς, όμως, η μανία τους δεν τελείωσε εκεί. Τελικά, κατάφεραν να παραβιάσουν την είσοδο του δευτέρου βαγονιού που στεγάζει τους Αεροπροσκόπους και κατέστρεψαν ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό, ενώ δε δίστασαν να σπάσουν έναν κουμπαρά που είχαν οι πρόσκοποι και να πάρουν τα χρήματα που περιείχε.

Υπάρχουν, δε, ενδείξεις ότι έμειναν για ώρα στο βαγόνι, αφού οι εισβολείς άφησαν μπουκάλια με αλκοόλ που κατανάλωσαν.

Από ό,τι φαίνεται, η κατάσταση έχει ξεφύγει και η απόφαση του δημάρχου για φύλαξη πρέπει να μπει σε εφαρμογή άμεσα.
Π.Μπ.