Επίσκεψη Στάθη Αναστασόπουλου στο Δήμο Δυτικής Μάνης για επισκευές και συντηρήσεις

Επίσκεψη Στάθη Αναστασόπουλου στο Δήμο Δυτικής Μάνης για επισκευές και συντηρήσεις

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλου, στο Δήμο Δυτικής Μάνης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, όπου και συναντήθηκε με το δήμαρχο Δημήτριο Γιαννημάρα.

Η επίσκεψη είχε ως σκοπό να διαπιστωθεί η δυνατότητα επισκευών και συντήρησης σε περιοχές του Δήμου έπειτα από ενημέρωση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα.

Στον έλεγχο αυτό παρευρέθησαν ο διευθυντής Έργων της Π.Ε. Μεσσηνίας Παναγιώτης Γιαννακέας, η μελετήτρια του έργου “Ανάπλαση χερσαίας ζώνης Αβίας” Μαριλένα Φράγκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Κισκήρας, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Χρηστέας και Γιώργος Βαβαρούτσος, οι μηχανικοί του Δήμου Χριστίνα-Φαίδρα Νηφάκου και Δημήτρης Πετρίδης, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Παναγιώτης Λούζης.

Στη δε περιοχή της Στούπας και του Αγίου Νικολάου παρευρέθησαν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων, Γιώργος Θεοδωρaκέας και Νίκος Αποστολίδης, μετά των συνεργατών τους.

Κατά τη συνάντηση δόθηκαν οδηγίες και αποφασίστηκαν οι ενέργειες για συντηρήσεις στην περιοχή της πλατείας των Κιτριών, των λιμανιών της Στούπας και Αγίου Νικολάου, καθώς και για αναγκαίες μικροπαρεμβάσεις στην 1η επαρχιακή οδό Καλαμάτας-Αρεόπολης.