Αναστολή λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Αγίας Τριάδας

Αναστολή λειτουργίας της λαϊκής αγοράς Αγίας Τριάδας

Με απόφαση του προέδρου της ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε., Αναστάσιου Σκοπετέα, για λόγους προάσπισης της δημόσιας υγείας κατόπιν της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19, αποφασίστηκε η προσωρινή αναστολή λειτουργίας της αγοράς ειδών ελαφράς βιοτεχνίας που διενεργείται κάθε Πέμπτη στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο στην Αγία Τριάδα Καλαμάτας για δύο φορές και συγκεκριμένα στις 11 και 18 Μαρτίου.

Σχετικά δε με την επαναλειτουργία της αγοράς θα εκδοθεί νεότερη απόφαση. Υπενθυμίζεται πως τα καταστήματα λιανικού εμπορίου στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας μπορούν να λειτουργούν σύμφωνα με τα εκάστοτε οριζόμενα κυβερνητικά μέτρα.

Κεντρική Αγορά Καλαμάτας: Rapid test για παραγωγούς και πωλητές
Στη διενέργεια ελέγχων ταχείας ανίχνευσης Covid-19 θα υποβάλλονται από αύριο, 10 Μαρτίου  και για όσο διάστημα διαρκέσει η εφαρμογή των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, παραγωγοί και πωλητές στην Κεντρική Αγορά και τη Δημοτική Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας.

Η εν λόγω απόφαση ελήφθη από τη διοίκηση της ΚΑΚ ως ένα επιπλέον μέτρο πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του ιού και την ασφαλή συνέχιση της λειτουργίας της Αγοράς.