Κατέληξε ηλικιωμένος στην κλινική «covid -19» του Νοσοκομείου Καλαμάτας – Δεκαοκτώ νέα κρούσματα στη Μεσσηνία!

Κατέληξε ηλικιωμένος στην κλινική «covid -19» του Νοσοκομείου Καλαμάτας – Δεκαοκτώ νέα κρούσματα στη Μεσσηνία!

Ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε χθες στη χώρα, καθώς ανακοινώθηκαν 4.343 νέες μολύνσεις απ’ τον κορωνοϊό. Επίσης, κατέληξαν 72 ακόμα συμπολίτες μας ενώ οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 741 δημιουργώντας μια «ασφυκτική» κατάσταση στις ΜΕΘ των Νοσοκομείων της χώρας και ειδικά της Αθήνας. Σημαντική ήταν και η αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφηκαν στη Μεσσηνία, με 18 να επιβεβαιώνονται το τελευταίο 24ωρο.

Στο μεταξύ, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας,  κατέληξε ένας ηλικιωμένος ασθενής 88ετών, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 5 μέρες στην κλινική «Covid19». Επίσης, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου βρίσκονται πλέον δυο ασθενείς. Ο δεύτερος, μεσήλικας άνδρας, διακομίστηκε χθες απ’ την περιοχή της Κορινθίας. Πάντως, χθες, στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης τα εξιτήρια απ’ την κλινική «covid19» έφτασαν τα 9 και έτσι εκτός των δυο ασθενών στη ΜΕΘ νοσηλεύονται ακόμα 16.

Για ακόμα μια μέρα συνεχίστηκαν τα μαζικά «rapid test», απ’ τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Μεσσηνία. Συνολικά έγινα 400 περίπου, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν για ακόμα μια φορά αρνητικά. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου θα γίνουν “rapid test” στα «σπιτάκια» απέναντι απ’ το Πνευματικό Κέντρο, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας απ’ τις 08:30 – 15:30.

Τέλος, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εμβολιασμοί ,  σ΄ όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Μεσσηνίας.  12. 543 είναι οι συνολικοί εμβολιασμοί των πολιτών με μια δόση τουλάχιστον ενώ 6.983 ολοκλήρωσαν ήδη και τις δυο δόσεις.