Μίλτος Χρυσομάλλης: «Οι πολιτικοί οφείλουμε να δείχνουμε το παράδειγμα»

Μίλτος Χρυσομάλλης: «Οι πολιτικοί οφείλουμε να δείχνουμε το παράδειγμα»

Μια μέρα μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Μίλτο Χρυσομάλλη για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνική δικτύωσης τοποθετήθηκε για όσα είδαν το «φως» της δημοσιότητας.  Επίσης, εξήγησε γιατί δεν έκανε ένσταση κατά του προστίμου που του επιβλήθηκε.

Αναφέρει αναλυτικά: «Από την αρχή της υγειονομικής κρίσης τηρώ απαρέγκλιτα και χωρίς αστερίσκους όλα τα μέτρα προστασίας και περιορισμού, συμμετέχοντας ενεργά στη δύσκολη προσπάθεια της κοινωνίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και παρακινώντας όλους τους συμπολίτες μου στην τήρησή τους.

Το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, δηλαδή η συνάντηση μου με δημοσιογράφο, έγινε στo πλαίσιο των βουλευτικών μου καθηκόντων, σύμφωνα με την ΚΥΑ ΔΙα/Γ.Π. Οικ. 12639/2021 (ΦΕΚ 793/Β/27-2-2021).

Παρά ταύτα, αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επιβλήθηκε από τα όργανα ελέγχου, χωρίς να προβώ σε σχετική ένσταση. Βιώνουμε μια περίοδο κατά την οποία τα πραγματικά περιστατικά υποχωρούν μπροστά στην ανάγκη προστασίας όλων μας από τις επιπτώσεις του κορωνοϊού και στο παράδειγμα που οφείλουμε να δίνουμε πρωτίστως εμείς οι πολιτικοί».