Χιλιάδες καταναλωτές στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για το πασχαλινό τραπέζι

Χιλιάδες καταναλωτές στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για το πασχαλινό τραπέζι

Σημείο αναφοράς η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας για Καλαματιανούς και επισκέπτες. Πλήθος κόσμου αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί τις αγορές του, επιλέγοντας ανάμεσα σε φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα για το εορταστικό τραπέζι, πάντα στις καλύτερες τιμές. Στην Κεντρική Αγορά τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με παραγωγούς και καταναλωτές να συμμορφώνονται στα μέτρα.

Χθες, την Κεντρική και Λαϊκή Αγορά Καλαμάτας επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντάλλαξε ευχές με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ ανέφερε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, τη μεγαλύτερη υπεραγορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εμείς από την πρώτη στιγμή έχουν τονίσει ότι πρέπει να στηρίζουμε τις προσπάθειες που γίνονται εδώ. Στόχος μας είναι η ενεργειακή και λειτουργική αναβάθμιση του χώρου.

Εδώ που δραστηριοποιούνται δεκάδες έμποροι και παραγωγοί, την επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου και βρίσκουν φρέσκα, ποιοτικά και φθηνά προϊόντα. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο! Να είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά!».