Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση από το Δήμο Καλαμάτας: «Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης»

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση από το Δήμο Καλαμάτας: «Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα,  self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης»

Διαδικτυακή επιστημονική συζήτηση για την πανδημία διοργανώνει σήμερα στις 20.00 ο Δήμος Καλαμάτας. Θέμα της η «Πανδημία: ιικό φορτίο στα λύματα, self-test και πρόβλεψη της εξέλιξης». 

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσα από τον ιστότοπο του Δήμου Καλαμάτας και τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας.

Ομιλητές θα είναι οι Ν. Θωμαΐδης, καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ και Δ. Παρασκευής, αναπληρωτής καθηγητής Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ συντονιστής ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας του ΕΚΠΑ, Παναγιώτης Χαλβατσιώτης. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά τη συζήτηση οι εισηγητές θα εισηγούνται επί ερωτημάτων που θα τους έχουν τεθεί, για 15 λεπτά ο καθένας, και στη συνέχεια θα απαντώνται ερωτήματα, τα οποία θα τίθενται από συμμετέχοντες και πολίτες που θα παρακολουθούν. 

Περισσότερες πληροφορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/D7jUatw1Uz9qEUVBA.