Καλαμάτα: Εργασίες συντήρησης επί της οδού Ναυαρίνου από χθές και μέχρι την Παρασκευή

Καλαμάτα: Εργασίες συντήρησης  επί της οδού Ναυαρίνου από χθές και μέχρι την Παρασκευή

Σε εξέλιξη βρίσκονται από χθες εργασίες συντήρησης επί της οδού Ναυαρίνου στο τμήμα μεταξύ των οδών Τσαμαδού και Φαρών. Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες που αφορούν στην αποκατάσταση της φθαρμένης διάβασης πεζών και ποδηλάτων, στην επισκευή του οδοστρώματος και στην κατασκευή νέου δικτύου απορροής ομβρίων. Παράλληλα, εξελίσσονται οι εργασίες ανακατασκευής του νοτίου πεζοδρομίου στο ίδιο τμήμα της οδού, ενώ θα ακολουθήσει παρέμβαση και στο βόρειο πεζοδρόμιο. Για το λόγο αυτό έχουν τεθεί σε εφαρμογή ρυθμίσεις κυκλοφορίας και στάθμευσης έως την Παρασκευή 16 Απριλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, ισχύει: Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην οδό Ναυαρίνου, μεταξύ των οδών Φαρών και Τσαμαδού.

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού, μεταξύ των οδών Ναυαρίνου και Κορώνης.

Κίνηση των οχημάτων επί της οδού Τσαμαδού με κατεύθυνση προς βορρά, μεταξύ των οδών Κορώνης και Αναλήψεως.

Κίνηση των οχημάτων επί της οδού Αναλήψεως με κατεύθυνση προς δυσμάς, μεταξύ των οδών Μιαούλη και Τσαμαδού.

Τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής Καλαμάτα – Φιλοξένια του αστικού λεωφορείου, το οποίο δε θα διέρχεται μέσω των οδών Κρήτης – Ψαρών – Μιαούλη, αλλά μέσω των οδών Φαρών και Ναυαρίνου και στις δύο κατευθύνσεις, ενώ θα εξυπηρετεί και σε μία προσωρινή στάση επί της οδού Φαρών στο ύψος της οδού Κορώνης.

Όπως είναι προφανές, αν οι εργασίες ολοκληρωθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα, θα αποκατασταθεί νωρίτερα η κυκλοφορία και η στάθμευση στο εν λόγω τμήμα.