Μίλτος Χρυσομάλλης: Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας υπέρ του Πολάκη και κατά του Τσίπρα

Μίλτος Χρυσομάλλης: Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας υπέρ του Πολάκη και κατά του Τσίπρα

Δε με ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ

Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με την οποία με κατηγορεί για διχαστικές δηλώσεις, με αφορμή τη δήλωσή μου κατά τις εκδηλώσεις τιμής για τη γέννηση του εθνικού μας ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας. Δεν είμαι ο αρμόδιος να αποφανθώ για το επίπεδο αντίληψης της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, εγώ όμως υποστήριξα ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης είναι Έλληνας, είναι Μεσσήνιος και προφανώς δεν είναι αριστερός, σε αντιδιαστολή με τον αγαπημένο τους βουλευτή τον κ. Πολάκη, που χαρακτήρισε τον Κολοκοτρώνη αδιαμφισβήτητα αριστερό!

Επιπρόσθετα, δεν είμαι ο κατάλληλος για να κάνω ούτε ιδεολογικά μαθήματα στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι γνωστό πως ο βασικός πυρήνας της ιδεολογίας της Αριστεράς βρίσκεται διαμετρικά αντίθετα προς τα έθνη και τις θρησκείες. Να τους θυμίσω με την ευκαιρία ότι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν ο αρχιστράτηγος του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα «για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία».

Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους συμπολίτες μου. Προφανώς η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί την ίδια διχαστική λογική του κ. Πολάκη που θέλει τον Κολοκοτρώνη αριστερό και τους δεξιούς δωσίλογους, σε αντίθεση ακόμα και με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος στη χθεσινή συνέντευξή του στο Kontra χαρακτήρισε ως υπερβολή το σχόλιο του κ. Πολάκη, που ειπώθηκε σε μια πολιτική αντιπαράθεση. Μια διχαστική λογική που ο ΣΥΡΙΖΑ έθρεψε στα 4,5 χρόνια που κυβέρνησε τον τόπο με δηλώσεις του τύπου «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» και «εμείς οι πολλοί απέναντι στους λίγους».

Κατανοητά τα εσωτερικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δε με αφορούν.

Μίλτος Χρυσομάλλης
Βουλευτής Μεσσηνίας Ν.Δ.