Ο Τάσος Τσερπές νέος επικεφαλής της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Δήμου Μεσσήνης» – Ανακοινώθηκε η παραίτηση Κοτταρίδη

Ο Τάσος Τσερπές νέος επικεφαλής της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Δήμου Μεσσήνης» – Ανακοινώθηκε η παραίτηση Κοτταρίδη

Ο Νίκος Κοτταρίδης, με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης, έκανε γνωστό ότι παραιτείται από επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, όπως σημειώσαμε και χθες, για επαγγελματικούς λόγους, που δεν του επιτρέπουν να εξασκεί όπως θα ήθελε τα καθήκοντα του επικεφαλής. 

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η δημοτική ομάδα της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών Δήμου Μεσσήνης» συνεδρίασε εκτάκτως και εξέλεξε ομόφωνα ως επικεφαλής τον πρώην αντιδήμαρχο και επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο Μεσσήνης, Τάσο Τσερπέ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη σημειώνει: “Ο κύριος Κοτταρίδης Νικόλαος με επιστολή του υπέβαλε την παραίτησή του από επικεφαλής της παράταξης μας «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ».

Ύστερα από την παραίτηση του κ. Κοτταρίδη Νικoλάου από τη θέση του επικεφαλής της παράταξης μας {«ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» } συνήλθαμε σε έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την εκλογή νέου επικεφαλής.

Στη συνεδρίαση αυτή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/4/2021 αποφασίσαμε ομόφωνα την εκλογή του Αναστάσιου Τσερπέ για τη θέση του επικεφαλή της παράταξής μας.

Η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είτε από τη θέση του αντιδημάρχου είτε από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, η δημοκρατική του συμπεριφορά και το ήθος του αποτελούν εχέγγυα για μια επιτυχημένη θητεία στο νέο του ρόλο.

ΜΕΣΣΗΝΗ 14/4/2021

Για την «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ»

Βουτιέρος Γιώργος

Καρύδης Χρήστος

Κοτταρίδης Νίκος

Μπουρίκας Κωνσταντίνος

Ξενογιάννης Νικόλαος

Τράκας Ανδρέας

Τσάμης Κωνσταντίνος

Τσερπές Αναστάσιος”.

Επιστολή Κοτταρίδη

Στην επιστολή παραίτησης του κ. Κοτταρίδη αναφέρονται τα εξής: “Κύριε πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή σάς υποβάλω την παραίτησή μου από επικεφαλής της παράταξης της «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ» του Δ.Σ του Δήμου Μεσσήνης.

Στη δύσκολη για εμένα αυτή απόφαση οδηγήθηκα λόγω διευρυμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων που με ανάγκασαν να βρίσκομαι συχνά εκτός Νομού Μεσσηνίας και παρεμβάλλουν εμπόδια στην άσκηση των επιπλέον καθηκόντων μου ως επικεφαλής της παράταξης. 

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω στις τάξεις της παράταξής μου και ότι θα συμμετέχω από τη θέση του δημοτικού σύμβουλου σε όλες από το νόμο διαδικασίες, με συνέπεια και με ευθύνη προς όφελος του Δήμου και των δημοτών».