Στην ΕΡΤ 3 οι ομορφιές του Δήμου Μεσσήνης

Στην ΕΡΤ 3 οι ομορφιές του Δήμου Μεσσήνης

Τη δράση των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών» με αφορμή τη «δημιουργία γέφυρας αλληλεγγύης» για τα ορεινά χωριά παρουσίασε κατά το παρελθόν η ενημερωτική εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ 3 (εκπομπή με αντικείμενο την κάλυψη της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα), ενώ εικόνες που αντικατοπτρίζουν την φυσική ομορφιά του Δήμου Μεσσήνης προβλήθηκαν πρόσφατα κατά τη διάρκεια των εκπομπών. 

Για τα μέλη των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης» η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μια περιοχή από την οποία μπορεί ο Δήμος Μεσσήνης να αντλήσει επισκέπτες. Η καθημερινή εκπομπή «Περίμετρος» έχει μεγάλη τηλεθέαση και «αγκαλιάζει» ολόκληρη την Ελλάδα.  

Οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης» και κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού επιχειρούν την προβολή της Μεσσήνης και των χωριών της, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την πολιτιστική της, αλλά και τουριστική της ανέλιξη. 

Συντονιστές στο σχέδιο δράσης προβολής του Δήμου Μεσσήνης είναι τα μέλη των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης», Άρης Μπαρκούρας, Γιώργος Σταθόπουλος, Γιάννης Λάσκαρης, Νίκη Γιαννακοπούλου και Αλεξάνδρα Ψυρούκη.