Καλαμάτα: Άλλη μια σύλληψη για 38χρονο Αρμένιο που «μπουκάρει» σε σπίτια

Καλαμάτα: Άλλη μια σύλληψη για 38χρονο Αρμένιο που «μπουκάρει» σε σπίτια

Αυτή τη φορά κατέβηκε σε διαμέρισμα από ταράτσα πολυκατοικίας

Ακόμα και οι αστυνομικοί δε θυμούνται πόσες φορές έχουν συλλάβει έναν 38χρονο Αρμένιο, ο οποίος μόλις λίγες ημέρες, το πολύ μερικούς μήνες, μένει εκτός φυλακής και συλλαμβάνεται ξανά για άλλο αδίκημα.

Τις τελευταίες δε φορές η σύλληψή του είναι και ιδιαίτερα επεισοδιακή. Πέρυσι τον Απρίλιο οι αστυνομικοί τον κυνηγούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από σκεπή σε σκεπή, όταν έγινε αντιληπτός στην προσπάθειά του να μπει σε σπίτι στην οδό Λακωνικής. Αυτή τη φορά συνελήφθη έπειτα από κλοπή σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, όταν… καταρριχήθηκε από την ταράτσα!

Από την ταράτσα
Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στην περιοχή της μαρίνας στην Καλαμάτα, καταρριχήθηκε από την ταράτσα πολυκατοικίας και μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα. Κατάφερε να αρπάξει 985 ευρώ και 2 χρυσά δαχτυλίδια.

Έγινε, όμως, αντιληπτός από τον 40χρονο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν τον 38χρονο Αρμένιο και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.