Μια εκπομπή γεμάτη Μεσσηνία από την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου

Μια εκπομπή γεμάτη Μεσσηνία από την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου

Μια ξεχωριστή αγροτουριστική περιπέτεια στη Μεσσηνιακή Μάνη μαζί με τη Βίκυ Σταυροπούλου έζησε η Δέσποινα Βανδή στο τελευταίο επεισόδιο του My Greece.

 Οι δυο κυρίες της ελληνικής showbiz ξεκίνησαν μια περιήγηση στις ομορφιές της περιοχής τόσο στα ορεινά όσο και στη θάλασσα και τα αστεία στιγμιότυπα δεν είχαν τέλος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου άνοιξε για πρώτη φορά, το κτήμα της στην Αβία Μεσσηνίας για να υποδεχθεί το My Greece και την τηλεοπτική της «κουμπάρα» Δέσποινα Βανδή. Εκεί οι δυο τους ράντισαν τα δέντρα του κτήματος, μίλησαν για τη ζωή στην εξοχή και τις ομορφιές της Μάνης

«Στη Μάνη βρέθηκα από εκδρομές. Μικρή δεν είχα χωριό και η οικογένειά μου δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να έχουμε εξοχικό. Πάντα ζήλευα τα άλλα παιδάκια που πήγαιναν στα χωριά τους και μεγαλώνοντας ήταν ένα απωθημένο μου. Ερχόμενη εδώ ήθελα να βρω το δικό μου χωριό. Ήμουν μεταξύ Σερίφου και Πελοποννήσου και με επηρέασε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης να έρθω εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μετά το ράντισμα, σειρά είχε η βόλτα στο κτήμα. Η Δέσποινα έκοψε τα κολοκύθια από το μποστάνι της Βίκυς κι έπειτα μπήκε στο κοτέτσι για να μαζέψει φρέσκα αυγά.

Στη συνέχεια οι δυο τους μαγείρεψαν ομελέτα με άγριες αγκινάρες και αγνά υλικά από τον κήπο της και το διασκέδασαν πολύ.


Πλάι στην πισίνα οι δυο τους απόλαυσαν χυμό καρπουζιού με αλόη, μίλησαν για θέατρο και η Δέσποινα Βανδή δεν σταμάτησε να “πειράζει” τη Βίκυ για το σαρδάμ που είχε κάνει στο J2US με τον Τριαντάφυλλο.

Ακολούθησε η βόλτα στο εντυπωσιακό φαράγγι του Ριντόμου που ξεκινά από τις κορυφές του Ταΰγετου για να καταλήξει στη θάλασσα μετά από 25 χιλιόμετρα και το παλιό πέτρινο γεφύρι, που ένωνε τη Μεσσηνία με τη Λακωνία. Περιήγηση στο χωριό Κάμπος, μια από τις πόλεις που δώρισε ο Αγαμέμνονας στον Αχιλλέα για να πάει στην Τροία.

Ένα θαλασσινό πικ-νικ σε μια από τις κρυμμένες παραλίες της περιοχής που εξελίσσεται σε ταχύρρυθμο μάθημα επιβίωσης, καθώς Δέσποινα και Βίκυ μαζεύουν αλάτι από τα βράχια, κρίταμο από την παραλία, ανάβουν φωτιά στην άμμο για να ετοιμάσουν ένα γεύμα με άρωμα Μάνης και θάλασσας.

znews.gr