Θρηνεί όλη η Μεσσηνία την τραγωδία στην άσφαλτο με νεκρούς δύο 20χρονους

Θρηνεί όλη η Μεσσηνία την τραγωδία στην άσφαλτο  με νεκρούς δύο 20χρονους

Δύο νέα παιδιά, μόλις 20 ετών, θρηνεί από το βράδυ της Τρίτης η Μεσσηνία και η ιδιαίτερη πατρίδα τους η Οιχαλία, τα οποία έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στον παλιό αυτοκινητόδρομο, λίγο έξω από την είσοδο του χωριού Άγιος Φλώρος.

Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ τα δύο παιδιά, που ήταν παιδικοί φίλοι, κατευθύνονταν από Καλαμάτα προς Μελιγαλά με το αυτοκίνητο του ενός.

Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και πριν από στροφή, το αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε αρχικά σε ένα μεγάλο ελαιόδενδρο, το οποίο έκοψε, ακολούθως σε μια κολώνα, που επίσης έκοψε, και κατέληξε σε μανδρότοιχο.

Έντρομοι κάτοικοι από τα σπίτια της περιοχής πετάχτηκαν έξω και αντίκρισαν μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια 
Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ασθενοφόρο και Πυροσβεστική και απεγκλωβίσθηκαν οι δύο νεαροί. Δυστυχώς, ο οδηγός είχε χάσει ακαριαία τη ζωή του, ενώ οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν πολύ βαρά τραυματισμένο το φίλο του, που ήταν συνοδηγός και άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Παρά, όμως, τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή και λίγη ώρα μετά έχασε κι αυτός τη μάχη που έδινε.

Τα δύο παιδιά είχαν ενεργή συμμετοχή σε αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, ενώ ο πατέρας του ενός 20χρονου είναι αντιδήμαρχος Οιχαλίας.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας. 

Θρήνος
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Μελιγαλά για το τραγικό δυστύχημα, καθώς οι δύο αδικοχαμένοι 20χρονοι στο παρελθόν ήταν μέλη της ομάδας: «Δεν υπάρχουν λόγια, δυο παιδιά δικά μας, δύο παιδιά που μεγάλωσαν στην ακαδημία μας, έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή έπειτα από τροχαίο. Οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή τους και να δώσει κουράγιο στις οικογένειές τους. Κρίμα, κρίμα, κρίμα».

Η Θύελλα Μερόπης με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια των δύο νέων: «Όλη η οικογένεια του Α.Σ Θύελλα Μερόπης πενθεί για την απώλεια δύο νέων οι οποίοι είχαν αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας μας, καθώς χθες το βράδυ έχασαν τη ζωή τους έπειτα από τροχαίο… Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει».

Της Βίκυς Βετουλάκη