6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας: Μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο Φλώρο

6ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Καλαμάτας: Μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο Φλώρο

Μονοήμερη εκδρομή στον Άγιο Φλώρο πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή η αγέλη του 6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Καλαμάτας, την πρώτη μετά την καραντίνα, με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Τα λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 χρονών) βρέθηκαν από το πρωί στο χώρο της εκδρομής, όπου έπαιξαν προσκοπικά παιχνίδια. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Κοινότητας, Δημήτρης Χρονόπουλος, τους συνόδευσε και τους ξενάγησε στις ομορφιές του χωριού, στον ιστορικό πλάτανο, στο ιχθυοτροφείο με τις πέστροφες, αλλά και στο μαγικό τοπίο του ποταμού Παμίσου.

Μετά τα λυκόπουλα πραγματοποίησαν δεντροφύτευση σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα, ενώ, τέλος, στο πλαίσιο των εορτασμών των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821, κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν των ηρώων του 1821.

«Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον πρόεδρο της Κοινότητας Αγίου Φλώρου, Δημήτρη Χρονόπουλο, για τη βοήθειά του όσο και την κα Αναστασία Μπελογιάννη, η οποία ήταν μαζί κατά τη διάρκεια της εκδρομής και, όπως κάθε φορά, στηρίζει και βοηθάει τους προσκόπους» αναφέρεται σε ευχαριστήρια ανακοίνωση των Αεροπροσκόπων.