Ακατάλληλο σημείο

Ακατάλληλο σημείο

Δεν ξέρουμε ποιος επέλεξε το σημείο που θα μετακινηθούν οι κάδοι στην οδό Σφακιανάκη, αλλά μόνο κατάλληλο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ειδικότερα, όπως μας ενημέρωσαν, ήδη ξεκίνησε το σπάσιμο του πεζοδρομίου για να μεταφερθούν εκεί τέσσερις κάδοι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διάφορα σημεία και εξυπηρετούν περισσότερους δημότες.

Πέραν του πώς θα εξυπηρετούνται οι δημότες όμως, αυτοί που σκέφτηκαν να τους πάνε εκεί, δεν είδαν ότι το πεζοδρόμιο είναι ήδη μικρό; Μιλάμε για ένα σημείο δίπλα στην κεντρική είσοδο του Πανεπιστημίου, αλλά και του γηπέδου «Π. Μπαχράμης», που καθημερινά διασχίζουν εκατοντάδες άτομα. Λογικά, έπειτα από λίγο καιρό, γύρω από τους κάδους συνδημότες μας θα “ξεφορτώνονται” όχι μόνο σακούλες με σκουπίδια… Έτσι και το πεζοδρόμιο πιθανότητα θα κλείνει και μέρος των σκουπιδιών θα πέφτει στο οδόστρωμα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ακριβώς απέναντι υπάρχει η οδός Στρατοπέδου, ένας δρόμος φαρδύς, με όχι τόσο μεγάλη κίνηση και, μάλιστα, στη νότια πλευρά δεν υπάρχουν σπίτια, οπότε άνετα θα μπορούσαν να τοποθετηθούν εκεί όλοι οι κάδοι.

Ας ελπίσουμε άμεσα να αλλαχθεί η απόφαση και να μη μετατραπεί το συγκεκριμένο σημείο μια μικρή χωματερή.
Π.Μπ.