Πικραμένη ανάρτηση από ιδιοκτήτες και εργαζομένους στο «Καστράκι»

Πικραμένη ανάρτηση από ιδιοκτήτες και εργαζομένους στο «Καστράκι»

Μία πικραμένη ανάρτηση έκαναν χθες οι ιδιοκτήτες και οι 45 εργαζόμενοι του χώρου εστίασης «Καστράκι», ενός από τους πιο ιδιαίτερους χώρους διασκέδασης της πόλης, ενημερώνοντας ότι για τις επόμενες 10 μέρες θα παραμείνουν κλειστοί, καθώς δεν πρόλαβαν να προσκομίσουν τα νέα έγγραφα για την άδεια μουσικής.

Σε αυτήν αναφέρουν: «Σε αυτό, λοιπόν, το σύστημα που ζούμε, στην όμορφη μας Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, εδώ που ο τουρισμός και τα καταστήματα αναψυχής παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιβίωση των ανθρώπων της πόλης μας, εδώ που το κύριο μέλημά μας είναι η αύξηση του τουρισμού και η προβολή της πόλης μας στον παγκόσμιο χάρτη, εδώ που η στήριξη αυτού του τόπου από τουριστικά γραφεία όλου του κόσμου είναι εμφανής, εδώ λοιπόν στο χώρο της εστίασης που μετά τόσους μήνες αδράνειας αποφασίσαμε να λειτουργήσουμε κάτω από νέες συνθήκες και νόμους, εδώ λοιπόν είμαστε και εμείς… μία επιχείρηση 30 ετών μετά τόσα χρόνια να γίνεται παράνομη (λόγω καθυστέρησης στην προσκόμιση νέων εγγράφων για την ολοκλήρωση της άδειας μουσικής) στα μάτια του νόμου και των αρχών και να επιβάλλεται το κλείσιμο της επιχείρησης αυτής για 10 ημέρες στην αρχή της καλοκαιρινής διμηνιαίας μας σεζόν.

Μας συγχωρείτε, λοιπόν, όλους σας για την παρανομία μας και σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των νόμων σας και της όλης σας προσπάθειας για τη διαφήμιση του τόπου μας. Επίσης η επιχείρηση “Καστράκι” και τα 45 άτομα που απασχολεί, σας ευχαριστούν πολύ για την 10ήμερη άδεια άνευ αποδοχών που θα μας προσφέρετε, με απώτερο σκοπό τη συμμόρφωσή μας απέναντι στο σύστημα. Μας συγχωρείτε και πάλι για την παρανομία μας. Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους μας καλό καλοκαίρι και κουράγιο. Κάποτε αυτός ο τόπος θα πάει μπροστά… ΥΠΟΜΟΝΗ».


Β.Β.