Στη Μάνη γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου

Στη Μάνη γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου

Στη Λακωνία και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης, βρίσκονται οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς «Η Γη της Ελιάς» που θα προβληθεί τον ερχόμενο χειμώνα από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στη σειρά, μαζί με τα τεχνικά συνεργεία, έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα στα γραφικά στενά της Αρεόπολης, για το ερωτικό δράμα του Ανδρέα Γεωργίου που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Οι συντελεστές μοιράζονται φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από το άγριο και γοητευτικό τοπίο της μέσα Μάνης αποκαλύπτοντας κι ένα απ΄τα locations των γυρισμάτων: τον Ιστορικό Πύργο Αραπάκη που είδαμε πριν λίγο καιρό και στην σειρά ντοκιμαντέρ «Τοπόσημα του 1821» στο Ertflix.
Στην τηλεοπτική σειρά μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Γαλανός, Άντζελα Γκερέκου, Λυδία Κονιόρδου, Γιώργος Παρτσαλάκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Αφροδίτη Λιάντου και πολλά ακόμα σπουδαία ονόματα της υποκριτικής.

Περιγραφη σενάριου:
Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει.

Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Αποκορύφωμα το άνοιγμα της διαθήκης του εκλιπόντα.

Σε παράλληλη δράση, η Μυρτάλη κρύβεται από όλους προσπαθώντας να βρει στοιχεία για το ποιος την θέλει νεκρή! Η είδηση του θανάτου του πατέρα της καθώς και της τελευταίας του επιθυμίας να την αποκληρώσει επιβεβαιώνουν τις υποψίες της. Κι ενώ οι Βρεττάκοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ένα διπλό φονικό έρχεται να αναζωπυρώσει μια παλιά βεντέτα. Τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, µίσους κι εκδίκησης… Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…
lakonikos.gr