Στη Μεσσηνιακή Μάνη Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι – Η νέα τους ταινία με πολιτική διάσταση

Στη Μεσσηνιακή Μάνη Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι – Η νέα τους ταινία με πολιτική διάσταση

Στην Μεσσηνιακή Μάνη βρίσκεται για διακοπές το διάσημο ζευγάρι Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι. Όπως έγραψε η Daily Mail, οι δύο καλιτέχνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πελοπόννησο μαζί με την 10 μηνών κόρη τους και τον 10χρονο γιο του ηθοποιού, που απέκτησε από τον γάμο του με την Μιράντα Κερ.

Την παρουσία του στην Ελλάδα, γνωστοποίησαν και μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, όπου ανάρτησαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους με φόντο το Ελληνικό τοπίο. Είναι η δεύτερη φορά που το ζευγάρι Μπλουμ – Πέρι βρίσκεται στην χώρα μας, αφού είχαν επισκευτεί την Κέρκυρα το 2018.

Υπέρ του δικαιώματος ψήφου η νέα τους ταινία

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ πρόσφατα συνεργάστηκαν μαζί για να πολεμήσουν τον περιορισμό του δικαιώματος ψήφου.

Το ζευγάρι γύρισε μια ταινία μικρού μήκους για να υποστηρίξει την υιοθέτηση του νόμου για τη διεύρυνση του δικαιώματος ψήφου για τους πολίτες.

Ο νέος νόμος, αποσκοπεί στην επέκταση των δικαιωμάτων ψήφου και στην αλλαγή των νόμων για τη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών για τη μείωση της επιρροής του χρήματος στην πολιτική.

Η ταινία της Κέιτι Πέρι και του Ορλάντο Μπλουμ, με τίτλο «Μεταδόσεις από το Μέλλον», αρχίζει το έτος 2055, όπου η Αμερική που γνωρίζουμε δεν υπάρχει πλέον. Το ζευγάρι υποδύεται μεγαλύτερης ηλικίας μαχητές της ελευθερίας, προτρέποντας τους ανθρώπους να «σώσουν τη δημοκρατία όσο μπορούν».

Η ταινία μικρού μήκους έχει δημιουργηθεί για λογαριασμό της μη κομματικής, δημοκρατικής οργάνωσης RepresentUs και σκηνοθετήθηκε από τον Τζέικ Κάσνταν.

ertnews.gr