Συναγερμός στο Facebook για 38χρονο που επιτίθεται σε κόσμο στην Καλαμάτα

Συναγερμός στο Facebook για 38χρονο που επιτίθεται σε κόσμο στην Καλαμάτα

«Συναγερμός» έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ χρηστών από την Καλαμάτα, για έναν 38χρονο ο οποίος επιτέθηκε αναίτια σε περαστικό.

Στην Αστυνομία έχει γίνει καταγγελία από έναν 35χρονο, ο οποίος μεσημεριανές ώρες της Κυριακής δέχτηκε επίθεση από τον 38χρονο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ έχει δημιουργήσει παρόμοιο περιστατικό και στο παρελθόν. 

Ανάρτηση
Στην ανάρτηση που δημόσια διακινείται στο Facebook, μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Προσοχή σε όλους. Κυκλοφορεί ένα άτομο στην Καλαμάτα, το οποίο είναι επικίνδυνο. Μπορεί να έρθει και να σου κάνει επίθεση στο δρόμο ή ακόμα και στο αμάξι, να σε χτυπήσει στα καλά καθούμενα, χωρίς κανέναν λόγο. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και το ξανάκανε πρόσφατα αιφνιδιάζοντας έναν φίλο, χτυπώντας τον στο δρόμο και λέγοντας στο θύμα ο δράστης “δεν είσαι εσύ” και συνέχισε να τον χτυπά 2 με 3 μπουνιές στην μούρη, ενώ το θύμα προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει και να του πει “για ποιον μιλάς”. Ενημερώθηκε η Αστυνομία για αυτό, το οποίο ο συγκεκριμένος έχει ξανακάνει κάποιες φορές, τον έχουν πιάσει και στείλει σε ψυχιατρείο. Όμως ξαναβγαίνει σαν να μην έχει τίποτα. Είναι ένας τύπος 38 με 40 ετών μεσαίου αναστήματος με μούσι και κάπως γεροδεμένος. Προσοχή μεγάλη σε όποιον περπατάει στο δρόμο μην αιφνιδιαστεί».

Β.Β.