Έργα ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου στη Νέα Είσοδο

Έργα ασφαλτόστρωσης στο ρεύμα εξόδου στη Νέα Είσοδο

Ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται άμεσα οι εργασίες φρεζαρίσματος του ασφαλτοτάπητα και στο ρεύμα εξόδου της Νέας Εισόδου Καλαμάτας, μέσω εργολαβίας προϋπολογισμού 1.000.0000 ευρώ και τίτλο «Συντήρηση-Βελτίωση-Αναβάθμιση ασφάλειας στο Επαρχιακό και Εθνικό Δίκτυο Π.Ε. Μεσσηνίας (τμήμα Καλαμάτα-Ασπρόχωμα-Μεσσήνη-Πύλος)», η οποία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, άμεσα προβλέπεται να ολοκληρωθεί και η ισοπεδωτική στρώση, καθώς και η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας. Για το αρχικό τμήμα του ρεύματος εξόδου, μήκους 200 περίπου μέτρων, είχε συνεργασία χθες ο αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος με το διευθυντή της ΔΕΥΑ Καλαμάτας, Μιχάλη Βασιλειάδη, από τον οποίο ζήτησε την επίσπευση των εργασιών αντικατάστασης τμήματος αγωγού ύδρευσης στη θέση αυτή και τη συμπύκνωση του υλικού πλήρωσης στην τομή της οδού, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τη Δ.Τ.Ε. ΠΕ Μεσσηνίας.

Στόχος παραμένει πάντα και σε αυτό το τμήμα η τελική ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας να μην παρουσιάζει ούτε τώρα ούτε μελλοντικά κάποιο πρόβλημα.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής δεσμεύθηκε για την κατασκευή άριστα ποιοτικού έργου και ότι αυτό θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο.