Συλλήψεις στη Μεσσηνία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Συλλήψεις στη Μεσσηνία για  καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

Δύο άτομα για καλλιέργεια χασίς και ένα για κατοχή συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις από αστυνομικές υπηρεσίες στη Μεσσηνία την Τρίτη.

Το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή της Αβίας του Δήμου Δυτικής Μάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος ένας 22χρονος, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, βάρους 0,4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Ακολούθως στην περιοχή του Τρικόρφου του Δήμου Μεσσήνης συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, ένας 29χρονος για καλλιέργεια χασίς. Σε έρευνα που έγινε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του βρέθηκε να καλλιεργεί στο έδαφος τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,9 μέτρου περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Τέλος, στην αγροτοδασική περιοχή Αγίου Ιωάννη στην Άνω Άμφεια του Δήμου Καλαμάτας αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο δύο φυτά κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρου περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα φυτά καλλιεργούσε 52χρονος από την περιοχή, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 2,9 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Β.Β.