Συνεχίζει με σπουδαίες παραστάσεις το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Συνεχίζει με σπουδαίες παραστάσεις το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Με σπουδαίες παραστάσεις από ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού συνεχίζεται το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα για σήμερα έχει ως εξής:

19:30 | 48΄
Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
GARAGE|21
Ǝ V A
Η σόλο περφόρμανς Ǝ V A είναι η αφήγηση μέσα σε μια ιστορία περιπλάνησης. Η παράταση ή η διάταση πέρα από το κανονικό. Μια διαδρομή που μας συνδέει με το παρελθόν και μεταβάλλει το χρόνο μέσα από ατέρμονες γοητείες που κινούν τον κόσμο μας.  Σε έναν τόπο που ολοένα στενεύει εκείνη επιθυμεί να ονειρεύεται ορίζοντες.

21.00
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας
Livia Balαzova
#WHATEVERISTRENDINGNOW
Το #WHATEVERISTRENDINGNOW δημιουργήθηκε υπό την προϋπόθεση της αλληλεπίδρασης με το άμεσο περιβάλλον του. Όλες οι εκδοχές του είναι διαφορετικές, καθώς το έργο προσαρμόζεται στο κοινωνικό, πολιτικό και χωρικό πλαίσιο που οι δημιουργοί του θεωρούν πιο σχετικό. Ταυτόχρονα, η αρχική κινητική πρόταση παραμένει οι ίδια, προσδίδοντας στο έργο σαφή εννοιολογική ενότητα και δημιουργική ευελιξία.

21.00
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας
ΚΩΣΤΑΣ PHOENIX
ENTER ILLUSION
Το Enter Illusion του Κώστα Phoenix είναι ένα έργο για έναν άνδρα παγιδευμένο μέσα στο μυαλό του. Έναν άνδρα που ψάχνει διαρκώς για κάτι που δεν μπορεί να ορίσει, έναν άνδρα που αγνοεί πλήρως τι του συμβαίνει. Ακροβατώντας μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, πασχίζει να βρει απαντήσεις, αναζητά την αλήθεια, νόημα, σκοπό.