Το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου

Το πρόγραμμα προβολών του θερινού κινηματογράφου

Πρόγραμμα Προβολών από 8/7 έως 15/7


ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: MONDAY
Υπόθεση: Το «Monday» είναι ένα τρυφερό, ρομαντικό και γλυκόπικρο δράμα χαρακτήρων, που εξιστορεί τον ξέφρενο και μετωπικό έρωτα ανάμεσα στον Mickey και στην Chloe στην καρδιά της καλοκαιρινής Αθήνας.
Η ενστικτώδης έλξη, ο αυθορμητισμός του φλερτ και η παραζάλη της ερωτικής νύχτας στην πόλη μια υποσχόμενη Παρασκευή, αναπόφευκτα θα συγκρουστούν με την πραγματικότητα και τους συμβιβασμούς της συμβίωσης.
Όπως το hangover μιας Δευτέρας που μοιραία ακολουθεί ένα ξέφρενο σαββατοκύριακο.
Η παραμονή της Chloe στην Αθήνα πλησιάζει στο τέλος της. Ωστόσο η γνωριμία της με τον γοητευτικό Mickey την ωθεί να εγκαταλείψει την καριέρα της στην Αμερική και να προτιμήσει τη άγρια φωτογένεια της Αθήνας.

Είδος: Κοινωνική,
Διάρκεια: 116’.
Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος.

Πρωταγωνιστούν: Σεμπάστιαν Σταν, Ντενίζ Γκοφ, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ντομινίκ Τίπερ, Έλλη Τρίγγου, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Σοφία Κόκκαλη, Σύλλας Τζουμέρκας, Βαγγέλης Μουρίκης, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Ορφέας Αυγουστίδης, Αλέξανδρος Λογοθέτης.

Πέμπτη 8/7: 21:45 (2D)
Παρασκευή 9/7: 21:45 (2D)
Σάββατο 10/7: 21:15 (2D)
Κυριακή 11/7: 21:15 (2D)

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: H ΡΑΪΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ (RAYA AND THE LAST DRAGON)
Υπόθεση: Πριν πολλά πολλά χρόνια, στο φανταστικό βασίλειο της Κουμάνδρα, δράκοι και άνθρωποι ζούσαν αρμονικά. Με την απειλή των μοχθηρών δαιμόνων Drunn, οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα.
Πεντακόσια χρόνια μετά, οι δαίμονες επανεμφανίστηκαν και η Ράια, μια νέα και γενναία πολεμίστρια, είναι αποφασισμένη να βρει τον τελευταίο δράκο που θα τους σώσει μια και καλή.
Στο ταξίδι της αυτό, θα συνειδητοποιήσει ότι πέρα από τη μαγεία των δράκων, χρειάζεται και πίστη για να σωθεί η ανθρωπότητα.

Είδος: Κινούμενα Σχέδια,
Διάρκεια: 107’.
Σκηνοθεσία: Ντον Χολ, Κάρλος Λόπεζ Εστράδα, Πολ Μπριγκς, Τζον Ρίπα.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Αλεξάνδρα Λέρτα, Άντρια Ράπτη, Γιάννος Κοιλάκος, Ίρις Τσιμπρή, Χρήστος Θάνος, Άγγελος Λιάγκος, Δανάη Δημοπούλου, Έλενα Παπαβασιλείου, Αλέξανδρος Βάρθης, Μαρία Μακρή, Μπρουνό Μαν, Ανδρέας Ρήγας, Χαρά Ζησιμάτου, Μαρία Πλακίδη, Νίκος Ιωαννίδης, Πάνος Τοψίδης, Λένα Μαραβέα, Νίκος Ιωαννίδης, Ηλέκτρα Λιανού.

Δευτέρα 12/7: 21:00 (2D)
Τρίτη 13/7: 21:00 (2D)
Τετάρτη 14/7: 21:00 (2D)
Πέμπτη 15/7: 21:00 (2D)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ