Ευχαριστήριο της δημάρχου Oιχαλίας για τη βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές

Ευχαριστήριο της δημάρχου Oιχαλίας για τη βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές

Η φωτιά στις αρχές Αυγούστου στο Δήμο μας, άφησε πίσω καμμένη γη και πολλά προβλήματα για τους συμπολίτες μας.

Προσπαθήσαμε να  διαχειριστούμε την κατάσταση με ψυχραιμία, έτσι ώστε να μην κινδυνέψει καμία ανθρώπινη ζωή και να μην τραυματιστεί κανείς.

Στις προσπάθειές μας στάθηκαν δίπλα μας πολλοί και αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά για ό,τι έχουν κάνει, όπως και να έδρασαν και ό,τι προσέφεραν.

Η  αλληλεγγύη που υπέδειξαν τόσοι πολλοί συνάνθρωποί μας είναι συγκινητική και τεράστια, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών αλλά και τις επόμενες μέρες.

Ο Δήμος Οιχαλίας θέλει να εκφράσει ένα τεράστιο ευχαριστώ  σε όλους αυτούς που βοήθησαν να σβήσουν τις  πυρκαγιές, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, στο Αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας, στους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, στον Ερυθρό Σταυρό  και στους εθελοντές  του Δήμου και γειτονικών Δήμων, που οι ηρωικές τους προσπάθειες ήταν και είναι υπερπολύτιμες σε καθημερινή βάση.

Μπράβο σε όλους όσοι έσπευσαν να βοηθήσουν  ανθρώπους, χωριά και ζώα. Μπράβο στους συνανθρώπους μας που βοήθησαν με τον τρόπο τους και την προσφορά τους την επομένη δύσκολη μέρα.