Ελαία: Συνελήφθησαν με ναρκωτικά άτομα που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ

Ελαία: Συνελήφθησαν με ναρκωτικά άτομα που έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ

Αμετανόητοι δείχνουν οι κατασκηνωτές που κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ στο δάσος της Ελαίας στην Τριφυλία, αφού μέσα σε λίγες ημέρες, σε δεύτερη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν άλλα 13 άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Μόλις πριν από μια εβδομάδα είχαν συλληφθεί άλλα 14 άτομα στο ίδιο αλσύλλιο.

Σε βάρος και των 13 ατόμων που συνελήφθησαν χθες σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Νέες συλλήψεις
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος Μεσσηνίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Τριφυλίας και Γαργαλιάνων. Συνολικά συνελήφθησαν 13 άτομα, εκ των οποίων επτά Έλληνες, κάτοικοι Αθηνών και έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας και Γερμανίας.

Για όλους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά, ενώ τέσσερις εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

-ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 52,70 γραμμαρίων

-ποσότητες κατεργασμένης κάνναβης, τύπου σοκολάτας, συνολικού βάρους 13,20 γραμμαρίων

-τρία τσιγαριλίκια κάνναβης

-μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,9 γραμμ.

-οκτώ ναρκωτικά δισκία

-συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Β.Β.