Θερινός κινηματογράφος: Πρόγραμμα Προβολών από 17/8 έως 26/8

Θερινός κινηματογράφος: Πρόγραμμα Προβολών από 17/8 έως 26/8

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: TOM & JERRY
Υπόθεση: Στην ταινία «Tom & Jerry» του σκηνοθέτη Τιμ Στόρι, μία από τις πιο αγαπημένες έχθρες της ιστορίας αναβιώνει, όταν ο Τζέρι καταφθάνει στο καλύτερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης την παραμονή του «γάμου του αιώνα», αναγκάζοντας την απεγνωσμένη διοργανώτρια του γάμου να προσλάβει τον Τομ, ώστε να τον ξεφορτωθεί. Το επακόλουθο κυνηγητό γάτας και ποντικού απειλεί να καταστρέψει την καριέρα της, τον γάμο και το ίδιο το ξενοδοχείο. Σύντομα όμως, ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείται: ένας διαβολικά φιλόδοξος υπάλληλος συνωμοτεί κατά των τριών τους. Μία εντυπωσιακή μίξη κλασικών κινουμένων σχεδίων και ζωντανής δράσης, η νέα κινηματογραφική περιπέτεια των Τομ και Τζέρι, δημιουργεί ένα νέο κόσμο για τους θρυλικούς χαρακτήρες και τους αναγκάζει να κάνουν κάτι αδιανόητο… να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σώσουν την κατάσταση.

Είδος: Οικ. Περιπέτεια/Κιν. Σχέδια, Διάρκεια: 101’.
Σκηνοθεσία: Τιμ Στόρι.
Πρωταγωνιστούν: Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένια, Ρομπ Ντελάνι, Κόλιν Γιοστ, Κεν Τζεόνγκ.
Χαρίζουν τις φωνές τους: Θανάσης Κουρλαμπάς, Βάσια Λακουμέντα, Χρήστος Πλαϊνης, Βασίλης Μηλιός, Γιώργος Σκουφής, Μαριλένα Χατζηνικολαΐδη, Μελίνα Κατσακούλη.

Τρίτη 17/8: 20:30 (2D)
Τετάρτη 18/8: 20:30 (2D)
Πέμπτη 19/8: 20:30 (2D)
Παρασκευή 20/8: 20:30 (2D)
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ (THE FATHER)
Υπόθεση: Ο Άντονι είναι σχεδόν 80 χρονών και αρνείται να δεχθεί τις νοσοκόμες που προσλαμβάνει η κόρη του για να τον φροντίζουν. Από την άλλη η κόρη του ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Παρίσι για να παντρευτεί. Αν η κόρη του δεν είναι παντρεμένη τότε ποιος είναι ο άντρας που μπαινοβγαίνει από το σπίτι του και ισχυρίζεται ότι είναι παντρεμένος εδώ και 10 χρόνια με την κόρη του; Μήπως τελικά αυτός ο άντρας και η κόρη του προσπαθούν να τον βγάλουν τρελό; Βασισμένη στο ομώνυμο πολυβραβευμένο θεατρικό έργο.

Είδος: Κοινωνική, Διάρκεια: 97’.
Σκηνοθεσία: Φλοριάν Ζελέρ.
Πρωταγωνιστούν: Άντονι Χόπκινς, Ολίβια Κόλμαν, Μαρκ Γκάτις, Ολίβια Γουίλιαμς, Ίμοτζεν Πουτς.

Τρίτη 17/8: 22:30 (2D)
Τετάρτη 18/8: 22:30 (2D)
Πέμπτη 19/8: 22:30 (2D)
Παρασκευή 20/8: 22:30 (2D)
Σάββατο 21/8: 21:15 (2D)
Κυριακή 22/8: 21:15 (2D)
ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ 2 OSCAR

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ: OLD
Υπόθεση: Στο επίκεντρο της ιστορίας έχουμε μια οικογένεια που πηγαίνει διακοπές αναψυχής σε ένα τροπικό θέρετρο. Εκεί θα ανακαλύψει μια καλά κρυμμένη, ειδυλλιακή παραλία όπου θα αποφασίσει να περάσει μερικές ξένοιαστες ώρες μαζί με μερικούς ακόμα εκλεκτούς επισκέπτες. Όμως, σε αυτή την παραλία, κάτι πολύ παράξενο και αλλόκοτο συμβαίνει. Με κάποιον ανεξήγητο τρόπο οι άνθρωποι γερνούν γρήγορα… Κάτι ανεξήγητο δείχνει να συμπυκνώνει το χρόνο με αποτέλεσμα ολόκληρη η ζωή των ηρώων να μειώνεται σε μια μόλις μέρα. Ο οραματικός και ευρηματικός δημιουργός Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, μας παρουσιάζει ένα νέο ταξίδι τρόμου. Το Old είναι το ανατριχιαστικό, μυστηριώδες νέο θρίλερ από τον δημιουργό ταινιών που σφράγισαν το σύγχρονο σινεμά του φανταστικού, όπως τα «Η Έκτη Αίσθηση», «Άφθαρτος», «Σκοτεινό Χωριό», «Διχασμένος».

Είδος: Θρίλερ, Διάρκεια: 108’.
Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.
Πρωταγωνιστούν: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βίκυ Κριπς, Ρούφους Σιούελ, Κεν Λιουνγκ, Νίκι Αμούκα-Μπερντ, Άμπεϊ Λι, Άαρον Πιερ, Κάθλιν Σαλφάν, Αλέξα Σουίντον, Νόλαν Ρίβερ, Κάιλι Μπίγκλεϊ, Έμπεθ Ντέιβιτζ, Ελάιζα Σκάνλεν, Άλεξ Γουλφ, Εμιούν Έλιοτ, Τόμασιν Μακένζι.

Δευτέρα 23/8: 21:15 (2D)
Τρίτη 24/8: 21:15 (2D)
Τετάρτη 25/8: 21:15 (2D)
Πέμπτη 26/8: 21:15 (2D)