Δ. Σ Τριφυλίας: Πότε, επιτέλους, θα αναρτηθεί η απόφαση για πρόστιμο ΚΤΕΟ;

Δ. Σ Τριφυλίας: Πότε, επιτέλους, θα αναρτηθεί η απόφαση για πρόστιμο ΚΤΕΟ;

Στην 29η τακτική, μέσω τηλεδιάσκεψης, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, το απόγευμα της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου, τρίτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η «Έγκριση δαπάνης για την πληρωμή προστίμων-ΚΤΕΟ».

Το θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συζητήθηκε και μάλιστα με εντάσεις μεταξύ αντιδημάρχων και επικεφαλής παρατάξεων, καθώς και με δημοτικούς συμβούλους.

Η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής Λεβεντάκη – με απόντα για ακόμα μια φορά τον κ. Λεβεντάκη από συνεδρίαση του Σώματος – απορρίφθηκε από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η πλειοψηφία του Σώματος αποφάσισε, λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να γίνει καταλογισμός του προστίμου στον αρμόδιο αντιδήμαρχο της υπηρεσίας του φορτηγού οχήματος στο οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο για ΚΤΕΟ και όποια άλλη παράβαση (σ.σ. πρόκειται για το φορτηγό που μετέφερε παράνομα απόβλητα του Δήμου Τριφυλίας, τα οποία προηγουμένως είχαν απορριφθεί παράνομα στο Αγροκήπιο Φιλιατρών και στη συνέχεια “φορτώθηκαν” στο φορτηγό και σκεπάστηκαν με χώμα για να μη φαίνονται). Όπως δε ελέχθη στη διάρκεια της συνεδρίασης, το φορτηγό όχημα είναι της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Δηλαδή, η πλειοψηφία του Σώματος αποφάσισε να γίνει καταλογισμός του προστίμου συνολικά, μιας και πρόκειται περί τριών προστίμων, στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η απόφαση αυτή, μέχρι και χθες το μεσημέρι, δεν είχε αναρτηθεί στη Δι@υγεια. Γιατί; Πότε, επιτέλους, θα αναρτηθεί;

Του Ηλία Γιαννόπουλου