Κατά της υποχρεωτικότητας και του εξαναγκασμού σε ιατρικές πράξεις οι εκπαιδευτικοί της Μεσσηνίας

Κατά της υποχρεωτικότητας και του εξαναγκασμού σε ιατρικές πράξεις οι εκπαιδευτικοί της Μεσσηνίας

Κατά της υποχρεωτικότητας και του εξαναγκασμού σε ιατρικές πράξεις τάσσονται οι «Εκπαιδευτικοί Νομού Μεσσηνίας», κι όπως σημειώνουν σε παρέμβασή τους:

«Εκφράζουμε αμέριστα τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των υγειονομικών που δε λύγισαν από την ανηλεή αλλά και ακατανόητη απόφαση της Πολιτείας για αναστολή εργασίας, αποτελώντας παράδειγμα ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού αντίκειται κάθε ορίου συνταγματικής νομιμότητας και αντιβαίνει στην ιατρική επιστήμη και πρακτική. Η κατάργηση του αυτεξούσιου και της ατομικής

αυτοδιάθεσης με την επίκληση της υγείας του συνόλου των πολιτών διαψεύστηκε από το παράδειγμα του Ισραήλ (ετοιμάζονται εκεί για τρίτη δόση –τα εμβόλια αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά…).

Η αμφιβολία ή η διαφωνία μας για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων από τον ιό βαφτίστηκε “ψεκασμός”. Η κυβέρνηση και οι ακαταδίωκτες επιτροπές της έχουν επιβάλλει μια αδιανόητη μονοφωνία και παράλληλα μία κατατρομοκράτηση κάθε αντίθετης επιστημονικής γνώμης παρά τα δεδομένα που προκύπτουν.

Επιμένουν δε να κάνουμε πράξη αδιαμαρτύρητα τις υποδείξεις τους παρ’ όλους τους θανάτους και τις παρενέργειες που ανακύπτουν. Και τώρα, αφήνουν χωρίς μισθό, χωρίς μέσο επιβίωσης, καθαρά τιμωρητικά και για κανέναν λόγο δημόσιας υγείας, τους υγειονομικούς που αποκαλούσαν “ήρωες”.

Αλήθεια, πόσο ψεκασμένοι ή (μάλλον τσεπωμένοι) είστε; Ζητάμε η κυβέρνηση άμεσα να άρει το μέτρο της αναστολής εργασίας των συμπολιτών μας που υπηρετούν στις δομές υγείας οδηγώντας έτσι στην υποστελέχωσή τους και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων όσοι χρειαστούν το ΕΣΥ».