Μέτρα προστασίας για ασφαλή παρακολούθηση της παράστασης της Πειραματικής στο Κάστρο

Μέτρα προστασίας για ασφαλή παρακολούθηση της παράστασης της Πειραματικής στο Κάστρο

Για τα μέτρα προστασίας που έχει λάβει για την ασφαλή παρακολούθηση της παράστασής της στο Κάστρο ενημερώνει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας.

Όπως σημειώνεται σχετικά: “Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας πήρε την απόφαση να πραγματοποιήσει τη θεατρική παράσταση «Οι τελευταίες γάτες» στις 5 – 6 & 7 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κάστρο Καλαμάτας, γιατί δεν υπάρχει χρόνος αναβολής και πραγματοποίησής της σε άλλη ημερομηνία, λόγω έναρξης των σχολικών δραστηριοτήτων και μαθημάτων και, προ παντός, σεβόμενοι τη σημαντική  προσπάθεια που κατέβαλε η εφηβική θεατρική ομάδα και οι συντελεστές της παράστασης κατά τη διάρκεια όλης αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς για την πραγματοποίησή της.

Όμως, επειδή πιστεύουμε πως τα θέατρα και όλοι οι χώροι Πολιτισμού πρέπει να παραμείνουν ανοιχτοί και να μη βιώσουμε ξανά την περσινή, νεκρή πολιτιστικά χρονιά, διαβεβαιώνουμε το κοινό ότι θα τηρηθούν πολύ αυστηρά μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Δηλαδή:

-Θερμομέτρηση στην είσοδο

-Γραπτή βεβαίωση εμβολιασμού ή νόσησης για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες

-Γραπτό πιστοποιητικό rapid test εντός 48 ωρών για τους ανεμβολίαστους

-Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους

-Τήρηση αποστάσεων μεταξύ θεατών

-Περιορισμένος αριθμών θεατών σύμφωνα με τις προδιαγραφές

-Καταγραφή όλων των παρευρισκομένων με το τηλέφωνό τους.

Διαβεβαιώνουμε όποιον θεατή αρνείται να πειθαρχήσει στα μέτρα που έχουν θεσμοθετηθεί, πως δε θα του επιτραπεί η είσοδος.

Θέλουμε να συνεχιστεί η πολιτιστική δημιουργία. Επιθυμούμε τους χώρους πολιτισμού ανοιχτούς… αλλά παράλληλα προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας!».