Μια νίκη και μια ήττα η Καλαμάτα ’80 στα φιλικά με τον Πανιώνιο

Μια νίκη και μια ήττα η Καλαμάτα ’80 στα φιλικά με τον Πανιώνιο

Δύο πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια είχε την ευκαιρία να δώσει το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα ’80, υποδεχόμενη στο Κλειστό της Παραλίας τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Pre-League βόλεϊ των ανδρών. Το βράδυ του Σαββάτου έγιναν με εντυπωσιακό τρόπο τα …αποκαλυπτήρια των Λύκων μπροστά στο φίλαθλο κοινό, καθώς συνδυάστηκαν με νίκη και στα τέσσερα σετ που παίχθηκαν (25-19,25-20,25-20,25-22).

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν εκ νέου σήμερα το απόγευμα, με τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν μια άτυπη ρεβάνς σε ένα αμφίρροπο ματς, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ (23-25,25-22,25-15,22-25, 11-15).

Ο προπονητής της καλαματιανής ομάδας, Παναγιώτης Ντάκουρης, είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν το δρόμο της επιστροφής με τις ευχές των Καλαματιανών για «καλή επιτυχία στο επερχόμενο πρωτάθλημα και τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στην πόλη μας για τη διεξαγωγή των πολύ όμορφων φιλικών αυτών αγώνων!» για να επιστρέψουν στο προκαθορισμένο ραντεβού της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 10 Οκτωβρίου για την επίσημη πια αναμέτρηση.


Η προετοιμασία των Λύκων θα συνεχιστεί στο τέλος της νέας εβδομάδας με το 3ήμερο (1-3/10) 5ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” στο πλαίσιο του οποίου η Καλαμάτα ’80 θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε τρεις ομάδες της Α1, τον Παναθηναϊκό, τον ΟΦΗ και την Κηφισιά.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Χριστόφας, Γεωργάτος, Μπεσής, Μπλάουελ, Δημητούλης, Χαραλαμπίδης, Δαλακούρας, Στ. Ξεροβάσιλας, Στάμος λ., Παλέντζας, Πελεκούδας, Β. Ντάκουρης λ., Κατσιαφλάκας.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Βασίλης Θεοδωρόπουλος): Φύτρος, Σαλωνίτης, Λέλος, Κάλφας, Μακράκης, Κουφόπουλος, Μπεζάνι, Κουτσούρης λ., Βασιλακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κόλα, Χατζηνικολάου, Βλαβιανός, Καφούρος λ.