Τοποθετήθηκε ΑΤΜ της Πειραιώς στην Κορώνη

Τοποθετήθηκε ΑΤΜ της Πειραιώς στην Κορώνη

Ολοκληρώθηκε χθες στην Κορώνη η τοποθέτηση μηχανήματος συναλλαγών και ανάληψης μετρητών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Κορώνης, το μηχάνημα τοποθετήθηκε στο κατάστημα «Η κουζίνα της Μιράντας» στην πλατεία του Μόλου και τις επόμενες δύο μέρες θα τεθεί σε λειτουργία.

Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος, το νέο ΑΤΜ θα έχει τη δυνατότητα online κατάθεσης χρημάτων, λειτουργία που κρίνεται απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των πολιτών, των επισκεπτών και κατ’ εξοχήν του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.

«Μετά το συμβάν της απομάκρυνσης του υποκαταστήματος της τράπεζας, ο σύλλογός μας στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της τράπεζας για εύρεση χώρου τοποθέτησης μηχανήματος, ενώ υπεραμύνθηκε της ανάγκης για online κατάθεση.

Σε αυτή την προσπάθεια συνεργαστήκαμε με το διευθυντή της Τράπεζας Πειραιώς στην Πύλο, Ιωάννη Σταυρόπουλο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή αντελήφθη τη σοβαρότητα της κατάστασης», επισημαίνει ο Σύλλογος.

Τέλος, χαρακτηρίζει ευχάριστη εξέλιξη και την απομάκρυνση του μετασχηματιστή ρεύματος, καθώς ο Δήμος Πύλου- Νέστορος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του συλλόγου, ενώ αναμένουν και την ικανοποίηση του αιτήματος μεταφοράς της λαϊκής υπαίθριας αγοράς στην πλατεία.

Β.Β.