Ανέβηκε στη Β’ Εθνική πόλο Ανδρών ο Άργης Καλαμάτας!

Ανέβηκε στη Β’ Εθνική πόλο Ανδρών ο Άργης Καλαμάτας!

Ο ΝΟ Αγ. Νικολάου και ο Άργης Καλαμάτας πήραν τα δύο εισιτήρια ανόδου για τη Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών της υδατοσφαίρισης, καθώς ήταν οι νικητές στους δύο πρωινούς (Κυριακή 3/10) ημιτελικούς του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Ανδρών, στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Χαλκίδας.


Στον πρώτο ημιτελικό, ο ΝΟ Αγ. Νικολάου νίκησε τον ΝΟ Ιτέας με 13-6, ενώ στον δεύτερο, που ήταν συγκλονιστικός, ο Άργης Καλαμάτας κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη στα πέναλτι επί του ΝΟ Χαλκίδας με συνολικό σκορ 11-8 (κανονικός αγώνας 7-7, πέναλτι 4-1).
H καλαματιανή ομάδα είχε μπει στην τελική φάση με εντυπωσιακό τρόπο, κερδίζοντας και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε: 19-8 την Καβάλα, 11-4 την Ιτέα, 13-6 την Καστέλα και 14-10 τη Νεάπολη.


Πρωταθλητής ο Άγιος Νικόλαος
Τον τίτλο του πρωταθλητή, μέσα από τους αγώνες κατάταξης που ακολούθησαν, κατέκτησε ο ΝΟ Αγ. Νικολάου, καθώς νίκησε στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης τον Άργη Καλαμάτας με 8-0, με το αποτέλεσμα να έχει μικρή σημασία, καθώς αμφότεροι είχαν ήδη εξασφαλίσει τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Β’ Εθνική Ανδρών της νέας περιόδου.
Στο μικρό τελικό ο ΝΟ Ιτέας νίκησε 8-5 τον ΝΟ Χαλκίδας και πήρε την 3η θέση