Δ.Σ. Τριφυλίας: Μοιράστηκαν αντιπροέδρους σε Κοινωφελή και Φορέα αντιπολίτευση και διοίκηση

Δ.Σ. Τριφυλίας: Μοιράστηκαν αντιπροέδρους σε Κοινωφελή και Φορέα αντιπολίτευση και διοίκηση

Μια δυσάρεστη έκπληξη ανέμενε τη διοίκηση του Δήμου Τριφυλίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Δευτέρας κατά τη συζήτηση του 2ου θέματος της ημερήσιας διάταξης για την εκλογή αντιπροέδρου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Παιδείας-Πολιτισμού-Αλληλεγγύης-Περιβάλλοντος Τριφυλίας (ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ). Κι αυτό, διότι υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Σώματος η πρόταση της αντιπολίτευσης και αντιπρόεδρος στην ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ εξελέγη ο Παναγιώτης Τσαφαράς. Από τη διοίκηση προτάθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας, Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, συγκεντρώνοντας 10 θετικές ψήφους, ήτοι τη δική του, πέντε αντιδημάρχων, της Χάιδως Παναγιωτοπούλου και του συμβούλου της παράταξής της, Θεόδωρου Αντωνόπουλου, καθώς και των Αλέκου Κουτρουμπή και Γιώργου Ασημακόπουλου που συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης και ενημέρωσαν για την ψήφο τους μετά τη συνεδρίαση.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς συγκέντρωσε 11 θετικές ψήφους, ήτοι τη δική του και της Σταματίας Αλεξοπούλου από την ίδια παράταξη, του Παναγιώτη Αλευρά, τεσσάρων συμβούλων της παράταξης Κατσίβελα, του Δημήτρη Δριμή, του Σαράντου Κουκούμη και του Γιώργου Τσακανίκα, καθώς και του Ευάγγελου Κοροβίλα που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ενημέρωσε για την ψήφο του μετά τη συνεδρίαση.

Στο τρίτο θέμα της ημερήσιας διάταξης για την εκλογή αντιπροέδρου στο Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Τριφυλίας εξελέγη ο προταθείς από τη διοίκηση αντιδήμαρχος Νίκος Φρούσος, συγκεντρώνοντας 12 θετικές ψήφους, ήτοι τη δική του, του προέδρου του Σώματος, 4 αντιδημάρχων, της Χάιδως Παναγιωτοπούλου και του συμβούλου της παράταξής της, Θεόδωρου Αντωνόπουλου, του Σαράντου Κουκούμη και του Γιώργου Τσακανίκα, καθώς και των Αλέκου Κουτρουμπή και Γιώργου Ασημακόπουλου που συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης και ενημέρωσαν για την ψήφο τους μετά τη συνεδρίαση.

Ο προταθείς από την αντιπολίτευση, Χαράλαμπος Καναλουπίτης, συγκέντρωσε 9 θετικές ψήφους, ήτοι τη δική του και τριών συμβούλων της παράταξης Κατσίβελα, δύο συμβούλων της παράταξης Τσίγγανου, του Παναγιώτη Αλευρά και του Δημήτρη Δριμή, καθώς και του Ευάγγελου Κοροβίλα που συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ενημέρωσε για την ψήφο του μετά τη συνεδρίαση.

Του Ηλία Γιαννόπουλου