Πρόστιμο σε καφέ μπαρ της Καλαμάτας για πελάτες

Πρόστιμο σε καφέ μπαρ  της Καλαμάτας για πελάτες

Πρόστιμο σε καφέ μπαρ της Καλαμάτας επιβλήθηκε από την Αστυνομία, όταν διαπιστώθηκε ότι στον εσωτερικό χώρο υπήρχαν πελάτες χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης κατά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο συγκεκριμένο καφέ μπαρ το Σάββατο και διαπίστωσαν να εξυπηρετεί τρεις πελάτες χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμο 2.000 ευρώ στο κατάστημα και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Επίσης, στους τρεις πελάτες που δε διέθεταν τα πιστοποιητικά επιβλήθηκε στον καθένα πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.

Σε επίπεδο της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τους ελέγχους της Αστυνομίας την Παρασκευή βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζομένους καταστημάτων.

Το δε Σάββατο, εκτός από τις παραβάσεις που βεβαιώθηκαν στην Καλαμάτα, σε επίπεδο Περιφέρειας έγινε σύλληψη και επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με επιβολή 7ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση πελατών χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από εργαζομένους και πελάτες καταστημάτων.

Τέλος, την Κυριακή στην Περιφέρεια επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε άτομο για παραβίαση καραντίνας και βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζομένους καταστημάτων.
Β.Β.