Πρωτιά ΠΑΟ, mvp Πρωτοψάλτης, 2οι οι “Λύκοι” στο τουρνουά “Ι. Μπουσούνης”

Πρωτιά ΠΑΟ, mvp  Πρωτοψάλτης, 2οι οι “Λύκοι” στο τουρνουά “Ι. Μπουσούνης”

Με την αναμενόμενη επικράτηση του Παναθηναϊκού, αλλά και την διοργανώτρια Καλαμάτα ’80 να καταλαμβάνει τη 2η θέση, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Οκτωβρίου το τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Γιάννη Μπουσούνη.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν και τα τρία παιχνίδια που έδωσαν …«καθαρίζοντας» με 3-0 σετ στο φινάλε και τον ΟΦΗ.

Οι «Λύκοι» στα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια για φέτος επιβεβαίωσαν την δική τους ισχύ, κερδίζοντας και υποσκελίζοντας στην κατάταξη δύο ομάδες που αγωνίζονται στην Α1, όπου φιλοδοξεί να αναρριχηθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Pre League.

Σήμερα η ομάδα που προπονούν οι Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα επικράτησαν με 3-1 σε βάρος της Κηφισιάς, με τα χρώματα της οποίας τέθηκε αντιμέτωπος ο Φροίξος Κωτσάκης, ένα από τα μεγάλα αστέρια που έχει αναδείξει η καλαματιανή ομάδα τα τελευταία χρόνια. Στα βήματα του Κωτσάκη και των αδελφών Σπύρου και Άρι Χανδρινού βαδίζει ο 16χρονος Στέφανος Ξεροβάσιλας, ο οποίος είναι στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας και συγκαταλέγεται στις μεγάλες ελπίδες του μεσσηνιακού βόλεϊ, ενώ έχει κληθεί και στις «μικρές» εθνικές ομάδες.

Ένας ακόμη πολλά υποσχόμενος νεαρός βολεϊμπολίστας, με καταγωγή από την Καλαμάτα, είναι ο Βασίλης Σερεμέτης, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.


Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Σερεμέτης, Γκαράς, Συναδινός, Ρουσόπουλος, Πρωτοψάλτης , Γιάκομπσεν, Μπάσης, Μάρκου, Ρανγκέλ, Ανδρεόπουλος, Ράπτης, Βαν Ντεν Ντρις, Στάλεκαρ, Αραμπόπουλος.
ΟΦΗ (Δεληκώστας): Στεφανίδης, Γιαννόπουλος, Δαρίδης, Dewesy, Arpagiou, Lapera, Βαΐόπουλος, Τσέλιος, Vargas, Τζουγκαράκης, Σαλταφερίδης, Τεφτσής.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ‘80 (Ντάκουρης-Μάνα): Χριστόφας, Γεωργάτος, Μπεσσής, Μπλάουελ, Δημητούλης, Χαραλαμπίδης, Δαλακούρας, Ξεροβάσιλας, Παλέντζας, Πελεκούδας, Κανελλόπουλος, Ντάκουρης, Μπούρας, Κατσιαφλάκας.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Ορφανός): De Weijer, Κωτσάκης, Λινάρδος, Mihaij, Μarks, Κωστόπουλος, Παλαιολόγος, Σωνάκης, Κοντοστάθης, Παπαδόπουλος, Ρούσης, Σπηλιώτης, Μελλές.


-Ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των προπονητών MVP του τουρνουά αναδείχθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης του Παναθηναϊκού.
-Το Σάββατο είχαν προηγηθεί τιμητικές βραβεύσεις στο Δήμαρχο Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλο και στον βετεράνο άσο και νυν διοικητικό παράγοντα του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέων.


Αποτελέσματα 3ης ημέρας
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός ΑΟ 0-3
ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΑΟΠ Κηφισιά 3-1
Αποτελέσματα 2ης ημέρας
ΟΦΗ – ΑΟΠ Κηφισιά 2-3
ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Παναθηναϊκός ΑΟ 0-3
Αποτελέσματα 1ης ημέρας
ΑΟ Καλαμάτα 1980 – ΟΦΗ 3-1
Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΠ Κηφισιά 3-1
Τελική κατάταξη

  1. Παναθηναϊκός 9
  2. ΑΟ Καλαμάτα 1980 8
  3. ΑΟΠ Κηφισιά 3
  4. ΟΦΗ 1