Βροχή γκολ Πάμισος και Ράχη, αφλογιστία στο Ασπρόχωμα

Βροχή γκολ Πάμισος και Ράχη, αφλογιστία στο Ασπρόχωμα

Με …ορεκτικό δύο συναντήσεις για την Α’ κατηγορία κι άλλες τόσες για την Α1 άνοιξε το Σάββατο 16 Οκτωβρίου η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στα τοπικά πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας. Ντέρμπι χωρίς νικητή και χωρίς γκολ αποδείχθηκε η αναμέτρηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου η Ομόνοια (έχει 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια) υποχρέωσε τον Απόλλωνα Καλαμάτας στην πρώτη του απώλεια βαθμών. Στη Μεσσήνη ο Πάμισος επιβεβαίωσε για δεύτερη φορά και μάλιστα με εμφατικό τρόπο την επιθετική του υπεροπλία, «σκορπίζοντας» με 7-0 την ομάδα της Σπερχογείας (στην πρεμιέρα της Α’ κατηγορίας είχε κερδίσει με 4-0 τον Εθνικό Μελιγαλά, ενώ έχει κάνει και το ρεπό του και γι’ αυτό με 6 βαθμούς παραμένει στη 2η θέση).
Στον 2ο Όμιλο όλη η δράση είναι τοποθετημένη την Κυριακή, καθώς ο Τσικλητήρας κέρδισε χωρίς αγώνα με 3-0 τη Χώρα, που έχει αποσύρει τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα.
Ιδιαίτερα αμφίρροπο και απρόβλεπτο παρουσιάζεται το πρωτάθλημα της Α1, όπου η Αναγέννηση σταμάτησε το σερί της ΑΕΚ, στο καλαματιανό ντέρμπι των ομάδων που μοιράζονται το γήπεδο της Δυτικής Παραλίας, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Και τέλος, στο βραδινό παιχνίδι στο γήπεδο «Παναγιώτης Μπαχράμης» ο ΠΑΣ Ράχης προσγείωσε ανώμαλα με 3-0 την ΑΕ Λογγάς που είχε ξεκινήσει δυναμικά τη σαιζόν.
Α’ Μεσσηνίας
1ος Όμιλος
Πάμισος Μεσσήνης-ΑΟ Σπερχογείας 7-0
Απόλλων Καλαμάτας-Ομόνοια 0-0
2ος Όμιλος
Τσικλητήρας Πύλου-Παπαφλέσσας Χώρας 3-0 χ.α.
Α1 Τοπική
ΑΕΚ Καλαμάτας-Αναγέννηση Παραλίας 1-1
ΠΑΣ Ράχης-ΑΕ Λογγάς 3-0